2 sobe, 200m od plaže, u kompleksu VIP Classic, top cijena, Sunčana obala

Sunny Beach, Bugarska – ID 6057
73,000 €
Područje 83 m2
Izgled 2+kk
Pod 2/5
More 200 m
Stanje Gotovo

Nudimo prostrani 2-sobni stan, veličine 83m2, koji se nalazi na drugom od pet katova, u privatnom kompleksu Vip Classic na Sunčevom Bregu, Bugarska. Stan se nudi nenamješten. Rado ćemo pomoći oko opreme! Stan se sastoji od ulaznog hodnika, prostora za dnevni boravak s kuhinjom, spavaće sobe, kupaonice s wc-om, balkona. S balkona se pruža prekrasan pogled na bazen. Stan ima južnu orijentaciju. Ponuda pogodna za cjelogodišnje korištenje ili iznajmljivanje. Kompleks Vip Classic, u sklopu kojeg se apartman nalazi, nalazi se samo 200 metara od pješčane plaže, na tihoj i mirnoj lokaciji na Sunčanoj obali. Svi sadržaji i infrastruktura su na pješačkoj udaljenosti. U sklopu kompleksa vlasnici i njihovi gosti imaju na raspolaganju bazen, prostor za opuštanje, recepciju, osiguranje, video nadzor.

Naknada za održavanje iznosi 12 €/m2 godišnje.

Naš najveći ponos su naši zadovoljni kupci.

Uvijek iznova jačamo svoj prestiž i sigurnost stručnim savjetima i razmjenom mišljenja s našim klijentima koji su dugogodišnji korisnici nekretnina koje su uspješno kupili prema planu na obećani datum.

U svakom predmetu koji vodimo, ne samo da brinemo o vama i dajemo stručne savjete, već i dodajemo vrijednost vašem životu i doprinosimo poboljšanju vaše ekonomske situacije, zahvaljujući dobrom ulaganju vašeg novca.

Naša veza ne završava kupnjom, ona tek počinje! Vaši smo susjedi i partneri, i to ne samo za cijelo vrijeme vlasništva odabrane nekretnine.

Zaštitite svoj novac od megainflacije mudrim ulaganjem u vlastito imanje na moru. Cijene u Bugarskoj su JOŠ UVIJEK upola niže u usporedbi s ostalim zemljama EU.

Poštovani klijenti, živimo u čudnom vremenu u kojem je mnogo toga odstupilo od normalnog posljednjih godina. Ipak, u svakoj lošoj stvari se nađe nešto dobro. Počeli smo puno više koristiti tehnologiju i naučili kako uštedjeti vrijeme i resurse naših klijenata. Danas svatko od nas može pogledati Google View (lokacije i bliža okolica), YouTube (lokacija, najbliže plaže i atrakcije) i Booking (recenzije). Ove tehnologije, u kombinaciji s online obilaskom, pomažu da se detaljno pogleda određena nekretnina u stvarnom vremenu i iz udobnosti vlastitog kauča. Imamo priliku puno adekvatnije procijeniti prednosti i nedostatke nekretnine. Više se ne moramo brinuti oko fizičkog pregleda i voditi bilješke o svakoj pregledanoj nekretnini. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Uključujući sve dokumente za prijenos vlasništva, uključujući prijenos energije i sve registracije, uključujući postprodajne usluge i organizaciju bilo kakvog najma. Možete kupiti svoj apartman iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to već sada po vrlo pristupačnoj cijeni. Naši klijenti nikada ne čekaju u redovima i od nas imaju svu pomoć i informacije koje im trebaju.

Sunny Beach je najveće hotelsko naselje u Bugarskoj, dugo nekoliko kilometara i smješteno 30 km sjeverno od Burgasa. Dobri klimatski uvjeti cijelog područja, prekrasna 8 km duga pješčana plaža s postupnim spuštanjem u more i blizina povijesnog Nessebara čine Sunčanu obalu jednim od najpopularnijih mjesta na bugarskom Crnom moru. Prijevoz u mjestu je osiguran mini-vlakovima, a povezanost s okolnim mjestima redovnim autobusnim linijama.

Kat
2
Broj katova
5
Izgled
2+kk
Područje
83 m2
Korisna površina
73 m2
Balkon
YES
Posao
450 m
Liječnik
1 km
Kafić
770 m
Restoran
70 m
Bar
260 m
Škola/vrtić
2 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00