2 sobe, balkon, pogodno za iznajmljivanje, u četvrti Malinová Dolina, Sofija

Sofie, Bugarska – ID 4528
108,300 €
Područje 70 m2
Izgled 2+kk
Pod 2/5
Stanje U izgradnji

Jedinstvena prilika za kupnju investicijskog stana u glavnom gradu Sofiji po istim cijenama i uvjetima kao prije 10 godina u Pragu! U ponudi imamo 2 sobe ukupne površine 70,21 m2, izgrađene površine 60,75 m2, smještene na drugom katu od pet etaža. Raspored prostorija: dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom, spavaća soba, kupaonica s wc-om, balkon. Orijentacija stana sjeveroistok-jugoistok. Rado ćemo pomoći oko dovršetka i opremanja stana! Fotografije interijera su ilustrativne. Prosječna zarada od najma nekretnine je 12.000 kruna, kupoprodajna cijena nekretnine je znatno niža nego u Pragu! Mogućnost kupnje dodatnih parkirnih mjesta:

zatvoreno parkiralište 18.000 eura

duplo parkirno mjesto unutar 28.000 eura

garaža sa parkirnim mjestom 30.000 eura

Svi sadržaji su na pješačkoj udaljenosti - Kaufland i Fantastico supermarketi, kafići, restorani, trgovine, kao i glavni Simeonovsko Shosse Blvd i obilaznica.

SOFIJA:

Sofija je najveći grad u zemlji. Svake godine lokalne turističke atrakcije posjećuju veliki broj turista koji su privučeni ovim gradom, prekrasnom arhitekturom povijesnih zgrada, skladno u kombinaciji s modernom infrastrukturom. Ovdje ima više od milijun i pol stanovnika. Istodobno, u gradu postoji oko 20 obrazovnih institucija koje pružaju visoko obrazovanje. Zainteresirani u Sofiji mogu upoznati kulturu i tradiciju lokalnog stanovništva. U glavnom gradu posjetitelji mogu posjetiti Filharmoniju, uživati u zvucima klasične glazbe u zimskom vrtu. Osim toga, turistima preporučamo posjet lokalnim muzejima. Jedan od najvećih je Povijesni. Zanimljivi su i eksponati u etnografskom, arheološkom i zoološkom muzeju. Lokacija grada Sofije je nevjerojatna. Ovdje ćete pronaći ne samo ljepotu lokalne arhitekture, već i prirodu koja se prostire okolo. Megapolis se nalazi u podnožju planine Vitoša, čije su padine u 20. veku pretvorene u nacionalni park. U samom gradu također ima dosta parkova i trgova. Ljubitelji zelenila oduševit će se lokalnom vegetacijom. Jedna od najstarijih građevina u glavnom gradu je crkva sv. Sofija. Datira iz 5. i 6. stoljeća i smatra se posjetnicom modernog grada. Ovo mjesto preporučujemo svim posjetiteljima. Nadalje, crkva sv. George. Jedinstvena atmosfera i prekrasne zidne slike zadovoljit će gotovo sve koji se zanimaju za povijest Bugarske. U gradu se nalaze i turske džamije čije su zidine stare nekoliko stoljeća. Bulevar Vitoša, koji počinje kod katedrale, smatra se najljepšim bulevarom. Grad Sofija se smatra jednim od najljepših europskih gradova. Preporučamo posjetiti četvrt na jugozapadnom rubu grada, Boyana. Odmah u podnožju Vitoše nalazi se mala crkva koju je UNESCO uvrstio na popis svjetske baštine. Zidne slike ovdje datiraju iz 13. stoljeća. Turisti dolaze u Vitošu iz cijelog svijeta.Sofija privlači ogroman broj turista jer postoje uvjeti za kulturnu rekreaciju, šetnju najljepšim mjestima i upoznavanje s poviješću zemlje. U gradu ćete pronaći veliki broj spomenika, crkava i povijesne arhitekture.

Kat
2
Broj katova
5
Izgled
2+kk
Područje
70 m2
Korisna površina
60.75 m2
Balkon
YES
Parkiralište
YES
Posao
1 km
Liječnik
100 m
Kafić
290 m
Restoran
140 m
Bar
210 m
Škola/vrtić
140 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00