2 sobe blizu plaže, top cijena, bez naknade, Carevo

Carevo, Bugarska – ID 6907
79,500 €
Područje 62 m2
Izgled 2+kk
Pod 4/4
More 500 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo prostrani 2-sobni stan, površine 62,62m2, koji se nalazi na posljednjem četvrtom katu u Carevu, Bugarska. Raspored prostorija: hodnik, dnevni boravak s kuhinjom, spavaća soba, kupaonica s wc-om i dvije terase. Ekspozicija je sjeveroistok. Stanu pripada i skladište veličine 1,41 m2. Prodaje se kompletno namješten prema trenutnim slikama. Zajednički prostori zgrade su vrlo dobro održavani. Apartman se nalazi na predivnoj lokaciji u blizini plaže Nestinarka u naselju Carevo. Stan bez naknade za održavanje! Jako dobra ponuda, preporuka!

Kruna se pomaknula na najjaču razinu u odnosu na euro u 11 godina! Kupnja nekretnine za Eure nikad nije bila niti će biti povoljnija!

Poštovani klijenti, živimo u čudnom vremenu u kojem je mnogo toga odstupilo od normalnog posljednjih godina. Ipak, u svakoj lošoj stvari se nađe nešto dobro. Počeli smo puno više koristiti tehnologiju i naučili kako uštedjeti vrijeme i resurse naših klijenata. Danas svatko od nas može pogledati Google View (lokacije i bliža okolica), YouTube (lokacija, najbliže plaže i atrakcije) i Booking (recenzije). Ove tehnologije, u kombinaciji s online obilaskom, pomažu da se detaljno pogleda određena nekretnina u stvarnom vremenu i iz udobnosti vlastitog kauča. Imamo priliku puno adekvatnije procijeniti prednosti i nedostatke nekretnine. Više se ne moramo brinuti oko fizičkog pregleda i voditi bilješke o svakoj pregledanoj nekretnini. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Uključujući sve dokumente za prijenos vlasništva, uključujući prijenos energije i sve registracije, uključujući postprodajne usluge i organizaciju bilo kakvog najma. Možete kupiti svoj apartman iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to već sada po vrlo pristupačnoj cijeni. Naši klijenti nikada ne čekaju u redovima i od nas imaju svu pomoć i informacije koje im trebaju.

Tsarevo je grad u jugoistočnoj Bugarskoj. Nalazi se u Burgaskoj oblasti, u opštini Carevo, čije je i sjedište. To je poznato ljetovalište na južnoj bugarskoj obali Crnog mora. Ovdje živi preko 6000 stanovnika. U prošlosti je poznat pod imenom Mičurin. Grad se nalazi na obali Crnog mora, 70 km jugoistočno od grada Burgasa. Leži na dva poluotoka, dok se stariji dio - četvrt Vasiliko na jugu, nalazi na istoimenom poluotoku na čijem kraju strši rt Kastro. Južno od grada iz planinskog lanca Strandža izdiže se planina Papija (502 m nadmorske visine).

Klima u gradu je blaga, prijelaznog tipa, pod utjecajem mora. Prosječna godišnja temperatura je 13,1 °C, a ukupna godišnja količina oborina 655 mm.

Kat
4
Broj katova
4
Izgled
2+kk
Područje
62 m2
Korisna površina
55 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Parkiralište
YES
Posao
570 m
Liječnik
1 km
Kafić
290 m
Restoran
100 m
Bar
250 m
Škola/vrtić
1 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00