2 sobe sa pogledom na more u Chateau Nesebar, top lokacija, nakon renoviranja, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bugarska – ID 3655
72,000 €
Područje 65 m2
Izgled 2+kk
Pod 4/5
More 100 m
Naknada za uslugu 441 € godišnje
Stanje Gotovo

U ponudi imamo stan površine 2 sobe i površine 65 m2. Stan se nalazi na četvrtom spratu od šest spratova u kompleksu Shateau Nesebar, 100 metara od Marine Dinevi. Sastoji se od dnevnog boravka, spavaće sobe, hodnika, balkona i kupaonice s wc-om. Sa balkona se pruža prekrasan pogled na more. Stan je kvalitetno renoviran, kuhinja se nalazi u posebnoj niši i sadrži sve potrebne aparate za ugodan boravak.

u dnevnoj sobi je klima uređaj - sve u dobrom stanju. Kupaonica ima kvalitetnu sanitariju i tuš kabinu. Iz dnevnog boravka se izlazi na ostakljenu terasu opremljenu za ljetnu kuhinju. U cijenu je uključen kompletan namještaj i oprema. Stan je namijenjen ne samo za ljeto, već i za stalni boravak. Kvalitetna nekretnina u savršenom stanju! Preporučujemo!

Kompleks Chateau Nesebar je strateški smješten u blizini plaže, marine, zabave i infrastrukture u odmaralištu. Svi sadržaji su unutar pješačke udaljenosti. Kompleks ima bazen, prostor za opuštanje, supermarket, 24-satno osiguranje. Udaljenost od plaže je samo 100 metara. Naknada za održavanje iznosi 441 €. U cijenu je uključena potrošnja vode svih vlasnika.

Mjesto:

Odmaralište Sveti Vlas (Sveti Vlas) Bugarska je mali udoban grad na južnoj obali Bugarske.

Sveti Vlas pripada regiji Burgas i dio je općine Nessebar. Odmaralište je dobilo status grada 2006. Ali stvaranje rekreacijskog područja ovdje je počelo nakon otvaranja sanatorijuma za liječenje plućnih bolesti. Godine 1963. Sveti Vlas je priznat kao klimatsko odmaralište.

Svátý Vlas se nalazi na raskrižju planina i mora, u sjevernom dijelu zaljeva, točno nasuprot drevnog grada Nesebara, uvrštenog na UNESCO-v popis posebno zaštićenih mjesta.

U središnjem dijelu zaljeva nalazi se poznato ljetovalište Bugarske - Sunčana obala, čiji sjeverni kraj glatko prelazi u prve zgrade Svetog Vlasa.

Od centralnog trga Svetog Vlasa do centra Sunčevog Brega - 5 km i do Nesebara - 10 km.

Kat
4
Broj katova
5
Izgled
2+kk
Pogled na more
YES
Područje
65 m2
Korisna površina
57 m2
Balkon
YES
Posao
20 m
Liječnik
920 m
Kafić
40 m
Restoran
60 m
Bar
160 m
Škola/vrtić
740 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00