2 sobe sa predivnim pogledom na more, u prvom redu, bogato opremljen kompleks, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bugarska – ID 10029
103,400 €
Područje 82 m2
Izgled 2+kk
Pod 2/5
More 80 m
Naknada za uslugu 13 € po m2/godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina
Prvi red! Nudimo Vam prekrasan 2-sobni stan sa pogledom na more, ukupne površine 82m2. Apartman se nalazi na drugom katu od pet katova u privatnom kompleksu Marina View Fort Beach u Svetom Vlasu, Bugarska. Raspored prostorija je dnevni boravak s kuhinjom, spavaća soba, kupaonica s wc-om, terasa s prekrasnim pogledom na more. Marina View Fort Beach nalazi se tik uz pješčanu plažu, između ljetovališta Sunčev breg i Sveti Vlas, u području s prekrasnim plažama romantičnog imena "Robinzon".
Kompleks je izgrađen u podnožju Stare planine, što stvara jedinstvenu klimu i jedinstvenu kombinaciju strujanja morskog i planinskog zraka.
Infrastruktura:
3 restorana, bar, slastičarna, 10 bazena, jedan s umjetnim valovima, a drugi s jacuzzijem, 5
dječji bazeni s vodenim atrakcijama, 6 igrališta, dvije trgovine
s namirnicama i onaj s mesom, trgovine na plaži,
suveniri i odjeća, frizerske usluge, manikura, pedikura, spa centar sa
hamam, sauna, pranje i peglanje rublja, mjenjačnica, ljekarna,
dom zdravlja, teretana, teniski teren/mali nogomet, oprema za fitness
vanjski bazen, mini golf, stolni tenis i biljar, igralište za odbojku, najam bicikala, elektronske igrice, knjižnica i zabavni centar za djecu.
Kompleks nudi besplatan parking, internet i ležaljke u blizini
bazeni.
Naknada za održavanje iznosi 13,20 €/m2 godišnje.
Mi u MOJE NEMOVITOST U MORE nudimo Vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu, prema vašim zahtjevima, kako vaš novac ne bi izgubio na vrijednosti. Mi smo Bugari i radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Naša tvrtka vam može pružiti kupnju, najam i cjelokupno upravljanje nekretninama i postprodajne usluge na bugarskoj obali u mjestima Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i drugima.
Vodimo brigu o upravljanju imovinom od A do Ž. Na nas se možete osloniti u svakom pogledu.
Kupnja naš odnos ne prestaje, već tek počinje.
Tim MNM
Sveti Vlas je prijatan grad u podnožju Stare planine, 4 km od Sunčevog brega. Udaljenost od ovog resorta je stvarno mala. Neće proći dugo i dva će se grada spojiti zahvaljujući gradnji u vrlo posjećenom i popularnom Sunčanom bregu. Lokalitet Sveti Vlas ima relativno zanimljivu povijest, ali s turističkog aspekta svakako još čeka svoj procvat. Odmaralište Sveti Vlas nalazi se otprilike 13 kilometara od grada Nesebara, poznatog kako među turistima tako i među ljubiteljima zanimljivih znamenitosti. Sveti Vlas je mirnije mjesto bez velike mase turista. Plaže su uske i manje gužve nego na Sunčanoj obali.
U mjestu se nalazi nekoliko manjih plaža, pješčanih i šljunčanih. More je ovdje čisto, a ulazi u more su postepeni.
Plaža u Svetom Vlasu je okrenuta prema jugu. Pijesak je sitan, zlatan, ali u okolici ima i romantičnih kamenih plaža. Jedinstven spoj čistog planinskog zraka, morske klime i prekrasne prirode. Ljetne dane karakteriziraju mirna jutra i relativno svježa, nevjerojatno ugodna poslijepodneva. Jedinstvena duga, topla i tiha jesen.
Kat
2
Broj katova
5
Izgled
2+kk
Pogled na more
YES
Područje
82 m2
Korisna površina
72.16 m2
Terasa
YES
Bazen
%numerirajte% bazena
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
1 km
Liječnik
3 km
Kafić
2 km
Restoran
40 m
Bar
170 m
Škola/vrtić
2 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00