2 sobe, velika terasa, luksuzni kompleks, Sunčana obala

Sunny Beach, Bugarska – ID 7856
62,700 €
Područje 86 m2
Izgled 2+kk
Pod 6/6
More 450 m
Naknada za uslugu 7 € po m2/godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo prostrani 2-sobni stan, veličine 86m2, koji se nalazi na šestom katu od šest katova, u privatnom kompleksu više klase Afrodita Palace, s liftom, u Sunny Beachu, Bugarska. U cijenu je uključen kompletan namještaj i oprema prema slikama. Raspored prostorija: hodnik, dnevni boravak s kuhinjom, spavaća soba, kupaonica s wc-om, prostrana terasa - 18m2.

Luksuzno naselje Afrodita Paláce, u kojem se apartman nalazi, nalazi se na Sunčanoj obali, manje od 450 metara od pješčane plaže i unutar pješačke udaljenosti od sve infrastrukture. U neposrednoj blizini kompleksa nalaze se trgovine, restorani i jedinstveno mjesto za Sunčanu obalu - zeleni park u kojem su izgrađena dječja igrališta i prostori za rekreaciju. Vlasnici i njihovi gosti su na raspolaganju u kompleksu - vanjski bazen, prostori za opuštanje, recepcija, dječje igralište, parking, 24-satno osiguranje, vrt. Kompleks u cjelogodišnjoj funkciji, stan pogodan za cjelogodišnje korištenje ili za iznajmljivanje. Naknada za održavanje iznosi 7€/m2 godišnje. Vrlo povoljna cijena! Preporučujemo!

Kruna se pomaknula na najjaču razinu u odnosu na euro u 11 godina! Kupnja nekretnine za Eure nikad nije bila niti će biti povoljnija!

Sunny Beach je najveće hotelsko naselje u Bugarskoj, dugo nekoliko kilometara i smješteno 30 km sjeverno od Burgasa. Dobri klimatski uvjeti cijelog područja, prekrasna 8 km duga pješčana plaža s postupnim spuštanjem u more i blizina povijesnog Nessebara čine Sunčanu obalu jednim od najpopularnijih mjesta na bugarskom Crnom moru. Prijevoz u mjestu je osiguran mini-vlakovima, a povezanost s okolnim mjestima redovnim autobusnim linijama.

Sunčana obala je idealno mjesto za ugodan obiteljski odmor s mnoštvom sadržaja za djecu. Uživat će i mladi, za koje postoji mnogo mogućnosti za zabavu.

Naselje ima živahno obalno šetalište koje se proteže cijelom dužinom plaže gotovo do Nesebara. Oivičen je brojnim kafićima, štandovima i ugodnim restoranima. Tijekom ljetne sezone ovdje se održavaju mnogi festivali, koncerti i druga kulturna događanja. Šetnja uz prekrasno osvijetljene kolonade također je vrlo popularna. Posljednjih godina većina hotela je doživjela veliku modernizaciju i ni po čemu se ne može uspoređivati s hotelima u nekim poznatim turističkim središtima na Mediteranu.

Ipak, glavna atrakcija ljetovališta je plaža - osam kilometara finog svijetlog pijeska. Pristup vodi je vrlo postupan, pogodan za neplivače i malu djecu, koja se ovdje mogu sigurno igrati.

Kat
6
Broj katova
6
Izgled
2+kk
Područje
86 m2
Korisna površina
75 m2
Terasa
18 m2
Parkiralište
YES
Posao
280 m
Liječnik
620 m
Kafić
270 m
Restoran
140 m
Bar
80 m
Škola/vrtić
2 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00