3 sobe, 300m od najboljeg golf terena na Balkanu, odlično opremljen 4* kompleks Murite, Bansko

Bansko, Bugarska – ID 6239
77,000 €
Područje 100 m2
Izgled 3+kk
Pod 3/5
Skijaška staza 6 000 m
Naknada za uslugu 1,000 € godišnje
Stanje Gotovo
Nudimo vašoj pažnji 3-sobni stan ukupne površine 100m2 u kompleksu Murite, Bansko. Stan se nalazi na trećem katu od ukupno pet etaža i sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom, dvije spavaće sobe, dvije kupaonice i balkona sa prekrasnim pogledom na planine i bazen. Izloženost stana je jug. Club Hotel Murite nalazi se u mirnoj dolini Razlog, okružen prekrasnim planinskim krajolikom.
Kompleks se sastoji od 4 tematske građevine - glavne zgrade Azalia te zgrada Orchid, Kamelia i Jasmine. U glavnoj zgradi nalazi se luksuzni spa i wellness centar s unutarnjim grijanim bazenom, saunom, parnom kupelji, hidromasažnom kadom i fitness centrom. Kompleks također uključuje ugodan salon, dječje igralište, restorane, trgovine, noćni klub i igraonicu, kao i parkiralište i besplatnu uslugu prijevoza do/od Banskog.
Doručak je dostupan u hotelskom restoranu. U večernjim satima koktel bar nudi širok izbor pića i grickalica. Club Hotel Murite nudi i usluge čuvanja djece. Kompleks se nalazi 10 minuta vožnje od Banskog, 5 km od Razloga i 300 m od najvažnijeg golf terena na Balkanskom poluotoku. Naknada za održavanje iznosi 1000 € godišnje.
Naš najveći ponos su naši zadovoljni kupci.
Uvijek iznova jačamo svoj prestiž i sigurnost stručnim savjetima i razmjenom mišljenja s našim klijentima koji su dugogodišnji korisnici nekretnina koje su uspješno kupili prema planu na obećani datum.
U svakom predmetu koji vodimo, ne samo da brinemo o vama i dajemo stručne savjete, već i dodajemo vrijednost vašem životu i doprinosimo poboljšanju vaše ekonomske situacije, zahvaljujući dobrom ulaganju vašeg novca.
Naša veza ne završava kupnjom, ona tek počinje! Vaši smo susjedi i partneri, i to ne samo za cijelo vrijeme vlasništva odabrane nekretnine.
Zaštitite svoj novac od megainflacije mudrim ulaganjem u vlastitu nekretninu na plaži. Cijene u Bugarskoj su JOŠ UVIJEK upola niže u usporedbi s ostalim zemljama EU.
Poštovani klijenti, živimo u čudnom vremenu u kojem je mnogo toga odstupilo od normalnog posljednjih godina. Ipak, u svakoj lošoj stvari se nađe nešto dobro. Počeli smo puno više koristiti tehnologiju i naučili kako uštedjeti vrijeme i resurse naših klijenata. Danas svatko od nas može pogledati Google View (lokacije i bliža okolica), YouTube (lokacija, najbliže plaže i atrakcije) i Booking (recenzije). Ove tehnologije, u kombinaciji s online obilaskom, pomažu da se vrlo detaljno pogleda određena nekretnina u stvarnom vremenu i iz udobnosti vlastitog kauča. Imamo priliku puno adekvatnije procijeniti prednosti i nedostatke nekretnine. Više se ne moramo brinuti oko fizičkog pregleda i voditi bilješke o svakoj pregledanoj nekretnini. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Uključujući sve dokumente za prijenos vlasništva, uključujući prijenos energije i sve registracije, uključujući postprodajne usluge i organizaciju bilo kakvog najma. Možete kupiti svoj apartman iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to već sada po vrlo pristupačnoj cijeni. Naši klijenti nikada ne čekaju u redovima i od nas imaju svu pomoć i informacije koje im trebaju.
Bansko je popularno odredište jer je blizu Grčke - samo 140 km od Egejskog mora. Topli mineralni izvori nalaze se 6 km od Banskog.
Zimski turizam
Prema europskom istraživanju skijališta u Europi, Bansko je jedno od najpopularnijih skijališta. Odmarališta su razvrstana u šest kategorija prema duljini staza. Sa stazama od 51 do 100 km, Bansko je na prvom mjestu! Ovo je najjeftinije odmaralište u ovoj kategoriji recenziranih odmarališta. 75 km profesionalno pripremljenih i pouzdano uređenih staza, dobra škola skijanja i spremište za skije, koje su na raspolaganju skijašima i snowboarderima.
27 km modernih žičara visokog kapaciteta prevozi goste brzo i udobno do staza koje su savršeno pripremljene s besprijekorno funkcionalnom opremom.
Skijalište ima ukupno 17 označenih staza ukupne dužine 65 km, od čega je 9 km skijaških staza. Bansko nudi jedinstvenu priliku za 16 km kontinuiranog spusta. Posljednjih 7 km staze, koja spaja skijalište s gradom Bansko, opremljeno je s 40 topova za umjetno zasnježivanje i rasvjetom za noćno skijanje.
Ukupan broj vučnica je 23 - sedam sjedalica, uključujući dvije nove, 6 vučnica i deset dječjih vučnica. Tu su nove dječje vučnice i dječji vrtić.Kat
3
Broj katova
5
Izgled
3+kk
Područje
100 m2
Korisna površina
88 m2
Balkon
YES
Parkiralište
YES
Posao
5 km
Liječnik
5 km
Kafić
960 m
Restoran
390 m
Bar
610 m
Škola/vrtić
1000 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00