3 sobe sa kaminom, u zgradi Prespa, niska naknada za održavanje, Bansko

Bansko , Bugarska – ID 6611
132,000 €
Područje 115 m2
Izgled 3+kk
Pod 1/5
Skijaška staza 150 m
Naknada za uslugu 5 € po m2/godišnje
Stanje Gotovo

Nudimo vam prostran 3-soban stan u stambenoj zgradi Prespa koja se nalazi 150 metara od početne stanice žičare u podnožju planine Pirin. Ukupna površina je 115m2, stan se nalazi na prvom katu od pet etaža. Raspored prostorija: predsoblje, dnevni boravak s kuhinjom, dvije spavaće sobe, dvije kupaonice s wc-om i veliki balkon okrenut prema jugu s kojeg se pruža fantastičan panoramski pogled na uređeno dvorište kompleksa i planine. U cijenu je uključen namještaj i oprema prema trenutnim slikama. Grijanje je na kamin na drva i struju. U kompleksu su dostupni: uređeno dvorište, teretana, parking. Naknada za održavanje iznosi 5€/m2 godišnje. Vrlo kvalitetna nekretnina na savršenoj lokaciji. Ski staza je udaljena 150 metara, svi sadržaji su na pješačkoj udaljenosti. Preporučujemo!

Kruna se pomaknula na najjaču razinu u odnosu na euro u 11 godina! Kupnja nekretnine za Eure nikad nije bila niti će biti povoljnija!

Bansko je slikoviti gradić poznat po svojoj povijesti, smješten u podnožju planine Pirin. Grad se nalazi na 927 metara nadmorske visine, u dolini gdje se susreću tri planine - Pirin, Rodopi i Rila.

S jedne strane - Rodopi, s druge - Rila s najvišim vrhom na Balkanskom poluotoku - Musala (2925 m), a s treće - Pirin.

Grad Bansko je glavno administrativno i kulturno-ekonomsko središte regije.

Nalazi se 161 km južno od zračne luke Sofija i 56 km jugoistočno od Blagoevgrada, s kojim je dobro povezan.

Bansko je popularno odredište jer je blizu Grčke - samo 140 km od Egejskog mora. Topli mineralni izvori nalaze se 6 km od Banskog.

Jer Bansko ima sve!

Zimski turizam

Prema europskom istraživanju skijališta u Europi, Bansko je jedno od najpopularnijih skijališta. Odmarališta su razvrstana u šest kategorija prema duljini staza. Sa stazama od 51 do 100 km, Bansko je na prvom mjestu! Ovo je najjeftinije odmaralište u ovoj kategoriji recenziranih odmarališta. 75 km profesionalno pripremljenih i pouzdano uređenih staza, dobra škola skijanja i spremište za skije, koje su na raspolaganju skijašima i snowboarderima.

27 km modernih žičara visokog kapaciteta prevozi goste brzo i udobno do staza koje su savršeno pripremljene s besprijekorno funkcionalnom opremom.

Skijalište ima ukupno 17 označenih staza ukupne dužine 65 km, od čega je 9 km skijaških staza. Bansko nudi jedinstvenu priliku za 16 km kontinuiranog spusta. Posljednjih 7 km staze, koja povezuje skijalište s gradom Bansko, opremljeno je s 40 topova za umjetno zasnježivanje i rasvjetom za noćno skijanje.

Ukupan broj vučnica je 23 - sedam sjedalica, uključujući dvije nove, 6 vučnica i deset dječjih vučnica. Tu su nove dječje vučnice i dječji vrtić.

Kat
1
Broj katova
5
Izgled
3+kk
Područje
115 m2
Korisna površina
101 m2
Balkon
YES
Parkiralište
YES
Posao
310 m
Liječnik
520 m
Kafić
390 m
Restoran
150 m
Bar
160 m
Škola/vrtić
490 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00