atraktivno građevinsko zemljište s velikim potencijalom, Burgas

Burgas, Bugarska – ID 5723
23,289,600 €
Područje 58000 m2
More 50 m
Rijetko otkriće! Investicijska prilika! Nudimo atraktivno građevinsko zemljište u gradu Burgas. Zemljište ima 58.000 m2 namijenjeno za izgradnju u svrhu "resort djelatnosti". Nalazi se tik uz morsku obalu, u prvoj liniji grada Burgasa i Atanasovskog jezera, u zoni s novom infrastrukturom izgrađenom prema europskom projektu. Na temelju idejnih projektnih studija moguće je izgraditi cca 28.264 m2 ukupne izgrađene površine (apartmanske jedinice i hotelski dio od dvije etaže plus potkrovlje koje ne ulazi u izračun dobiti od investicije) , garaže - 17.656 m2 i podzemni SPA centar površine 3.239 m2. Ponuđena cijena po m2 zemljišta je 400 EUR/m2!, što odgovara iznosu od 23.289.600 EUR. Zemljište je povezano sa svim inženjerskim mrežama. Kod luksuzne gradnje, građevinsko-montažna aktivnost je maksimalno 500 EUR/m2 za završetak ključ u ruke. Procijenjeni troškovi izgradnje:
Ukupni izdaci za ukupnu investiciju (zemljište i izgradnja) iznose 44.337.900 €. Prodaja izgrađene jedinice po stvarnoj cijeni - 70.375.730 €, što odgovara dobiti prije oporezivanja (10%) od 26.037.830 €. Osim toga, postoji mogućnost ozbiljnog proširenja broja izgrađenih jedinica s potkrovljem (dovoljno visokim, potkrovljem) i, naravno, postoji mogućnost zarade od upravljanja cijelom luksuznom četvrti koja će se ovdje stvoriti. Lokacija pruža mogućnost rezidencijalnog življenja uz more, a istovremeno u gradu, a ne na posljednjem mjestu neposredno uz balneološka sankališta koja dokazano doprinose zdravlju ljudi. Atanasovsko jezero poznato je kao ptičji raj. Riječ je o vrlo slanom jezeru koje je zaštićena zona i tu živi 314 vrsta ptica, od kojih je veliki dio zaštićenih vrsta. Jezero nudi prekrasan spektakl i privlači ljude iz cijelog svijeta. U blizini imanja nalazi se i novo veliko ribarsko pristanište i pristanište za jahte, tržnica dnevno svježe ulovljene ribe itd. Na sjevernom rubu parcele već počinje izgradnja nove urbane četvrti "Kiosheto" koja će biti luksuzna stambena četvrt visoke kategorije, cijena po m2 kreće se od 1950 € (zeleno). Zemljište ima ogroman investicijski potencijal i osim zarade od izgrađenih jedinica nudi i mnoge druge mogućnosti.
Burgas je najveći grad u jugoistočnoj Bugarskoj i drugi po veličini na bugarskoj obali Crnog mora, a s površinom od 253.644 km² također je jedan od najvećih u zemlji. Prema posljednjem popisu stanovništva NSI-a od 31. prosinca 2015., ima 203.017 stanovnika, što ga čini četvrtim najvećim gradom u zemlji. Nekoliko prirodnih rezervata i zaštićenih područja, antička i srednjovjekovna sela, Crno more i godišnji festivali privlače brojne turiste. Smješten na najzapadnijoj točki Crnog mora, Burgas je dao ime istoimenom zaljevu, koji je najveći i najrazvedeniji na bugarskom crnomorskom kontinentu. Grad je okružen Burgaskim jezerima - Burgaskim, Atanasovskim i Mandrenskim, a na istoku Crnim morem.
Među prvim stanovnicima regije su Tračani, koji su oko 6. stoljeća prije Krista stvorili niz naselja na području današnjeg Burgasa zajedno s obližnjim gradovima Apollonijom, s obližnjim gradovima Apollonia, Mesembria i Anchialo. Klima u Burgasu i regiji karakterizira se kao vlažna suptropska s morskim i kontinentalnim utjecajem. Prosječna ljetna temperatura zraka doseže 26,7 °C u srpnju, a maksimalne dnevne temperature iznad 20 °C su do studenog. Prosječni mjesečni broj sunčanih sati doseže 328,6. U zimama je vidljiv kontinentalni utjecaj, ali u usporedbi s unutrašnjosti zime su znatno blaže, a snijega relativno malo. Budući razvoj grada povezan je s otvaranjem Burgasa moru i jezerima. U tom kontekstu se razgovara o projektu Super Burgas. Planirani projekt javnog biciklističkog prijevoza, uklanjanja gustog prometa iz središnjeg dijela grada, obnove otočića sv. Stošije i mosta, kao i obnove povijesne jezgre, već je realiziran. implementiran. U 2012. godini otvorena su dva trgovačka centra u Burgasu. Otvaranje multifunkcionalne sportske dvorane i obalne asfaltne ceste koja povezuje Burgas s novim četvrtima Kjóšeto i Sarafovo su pred otvaranjem.
Pogled na more
YES
Područje
58000 m2
Posao
2 km
Liječnik
2 km
Kafić
2 km
Restoran
20 m
Bar
2 km
Škola/vrtić
2 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00