Dizajnerski namješten 4+1 u centru Burgasa, 2 balkona, blizu plaže, Burgas

Burgas, Bugarska – ID 6747
300,000 €
Područje 120 m2
Izgled 4+1
Pod 4/5
More 1 100 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Vašoj pozornosti predstavljamo izuzetno ugodan, dizajnerski namješten stan 4+1 od 120,61 m2, koji se nalazi na četvrtom katu od pet katova u centru Burgasa, Bugarska. Raspored prostorija: hodnik, dnevni boravak, kuhinja s blagovaonicom, tri spavaće sobe, kupaonica s wc-om, odvojeni wc i 2 balkona. Stanu pripada konoba od 14 m2. Kompletno namješten i opremljen stan u izvrsnom stanju! Postoji mogućnost kupnje garaže. Zgrada je monolitna, cigla, nakon rekonstrukcije. Stan se nalazi u centru Burgasa, pored Aleksandrovske ulice. 10 minuta hoda od prekrasnog gradskog morskog vrta. Izvrsna lokacija i stanje. Izuzetno svijetao stan. Vrlo dobar izbor za investiciju ili cjelogodišnji život. U zgradi nema lifta.

Stan bez naknade za održavanje. Odlična ponuda, topla preporuka!

Kruna se pomaknula na najjaču razinu u odnosu na euro u 11 godina! Kupnja nekretnine za Eure nikad nije bila niti će biti povoljnija!

Poštovani klijenti, živimo u čudnom vremenu u kojem je mnogo toga odstupilo od normalnog posljednjih godina. Ipak, u svakoj lošoj stvari se nađe nešto dobro. Počeli smo puno više koristiti tehnologiju i naučili kako uštedjeti vrijeme i resurse naših klijenata. Danas svatko od nas može pogledati Google View (lokacije i bliža okolica), YouTube (lokacija, najbliže plaže i atrakcije) i Booking (recenzije). Ove tehnologije, u kombinaciji s online obilaskom, pomažu da se vrlo detaljno pogleda određena nekretnina u stvarnom vremenu i iz udobnosti vlastitog kauča. Imamo priliku puno adekvatnije procijeniti prednosti i nedostatke nekretnine. Više se ne moramo brinuti oko fizičkog pregleda i voditi bilješke o svakoj pregledanoj nekretnini. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Uključujući sve dokumente za prijenos vlasništva, uključujući prijenos energije i sve registracije, uključujući postprodajne usluge i organizaciju bilo kakvog najma. Možete kupiti svoj apartman iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to već sada po vrlo pristupačnoj cijeni. Naši klijenti nikada ne čekaju u redovima i od nas imaju svu pomoć i informacije koje im trebaju.

Burgas je najveći grad u jugoistočnoj Bugarskoj i drugi po veličini na bugarskoj obali Crnog mora, a s površinom od 253.644 km² također je jedan od najvećih u zemlji. Prema posljednjem popisu stanovništva NSI-a od 31. prosinca 2015., ima 203.017 stanovnika, što ga čini četvrtim najvećim gradom u zemlji. Nekoliko prirodnih rezervata i zaštićenih područja, antička i srednjovjekovna sela, Crno more i godišnji festivali privlače brojne turiste. Smješten na najzapadnijoj točki Crnog mora, Burgas je dao ime istoimenom zaljevu, koji je najveći i najrazvedeniji na bugarskom crnomorskom kontinentu. Grad je okružen Burgaskim jezerima - Burgaskim, Atanasovskim i Mandrenskim, a na istoku Crnim morem.

Među prvim stanovnicima regije su Tračani, koji su oko 6. stoljeća prije Krista stvorili niz naselja na području današnjeg Burgasa zajedno s obližnjim gradovima Apollonijom, s obližnjim gradovima Apollonia, Mesembria i Anchialo. Klima u Burgasu i regiji karakterizira se kao vlažna suptropska s morskim i kontinentalnim utjecajem. Prosječna ljetna temperatura zraka doseže 26,7 °C u srpnju, a maksimalne dnevne temperature iznad 20 °C su do studenog. Prosječni mjesečni broj sunčanih sati doseže 328,6. U zimama je vidljiv kontinentalni utjecaj, ali u usporedbi s unutrašnjosti zime su znatno blaže, a snijega relativno malo. Budući razvoj grada povezan je s otvaranjem Burgasa moru i jezerima. U tom kontekstu se razgovara o projektu Super Burgas. Planirani projekt javnog biciklističkog prijevoza, uklanjanja gustog prometa iz središnjeg dijela grada, obnove otočića sv. Stošije i mosta, kao i obnove povijesne jezgre, već je realiziran. implementiran. U 2012. godini otvorena su dva trgovačka centra u Burgasu. Otvaranje multifunkcionalne sportske dvorane i obalne asfaltne ceste koja povezuje Burgas s novim četvrtima Kjóšeto i Sarafovo su pred otvaranjem.

Kat
4
Broj katova
5
Izgled
4+1
Područje
120 m2
Korisna površina
106 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Parkiralište
YES
Podrum
YES
Posao
220 m
Liječnik
30 m
Kafić
70 m
Restoran
80 m
Bar
80 m
Škola/vrtić
110 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00