Građevinsko zemljište, 5 km od mora, Vaklino

Shabla, Bugarska – ID 5980
33,000 €
Područje 2300 m2
More 5 000 m

Nudimo na prodaju građevinsko zemljište na vrlo mirnoj lokaciji u naselju Vaklino. Zemljište je veličine 2300 m2 i dugo nije održavano, na njemu su zarasla stabla i gospodarski objekti. Struja je instalirana na zemljištu, ima vlastiti bunar, što nije baš uobičajeno u Bugarskoj, otpad se može odlagati u septičku jamu. Zemljište se nalazi cca 5 km od mora i ima veliki potencijal za sve uzgajivače voća i povrća ili stočarstvo.

Vaklino je malo selo - cca 150 stanovnika, smješteno blizu granice s Rumunjskom.

U mjestu se nalaze 3 trgovine mješovitom robom i pošta. Vaklino se nalazi na glavnoj cesti između Varne i Rumunjske, cesta je u vrlo dobrom stanju. U selu živi mnogo stranaca, uglavnom Rusa, Rumunja, Poljaka, ali i Čeha.

Šabla

U Šablema živi oko 4200 stanovnika.

Grad ima sve potrebne sadržaje - školu, vrtić, trgovine, restorane.

Grad ima neke od najljepših divljih pješčanih plaža koje se protežu od Shable do rumunjske granice. Poznato je i po prvom otkrivenom naftnom polju u Bugarskoj.

Rt Shabla je najistočnija geografska točka Bugarske. Na njemu se nalazi i najstariji svjetionik na Balkanu.

Za ljubitelje podvodnog turizma bit će zanimljivo da se u moru oko Šable nalaze brojni potopljeni brodovi, među kojima su i podmornice iz Drugog svjetskog rata.

Postoje i dva zaštićena područja u regiji Shabla:

Smješteno na samoj obali, jezero Shabla je nevjerojatno mjesto za planinare i ljubitelje ribolova.

Nedaleko od jezera nalazi se Šablenska tuzla. To je lagunsko jezero čije je dno bogato sumporovodikovim blatom koje se koristi za liječenje blatom.

U blizini su pravi biseri sjeverne obale, kao što su rt Kaliakra, Tyulenovo, Balchik, Rusalka, Bolata, Topola i mnogi drugi. U Šablema i okolici živi mnogo stranaca, među njima i dosta Čeha.

Područje
2300 m2
Posao
5 km
Liječnik
12 km
Kafić
12 km
Restoran
3 km
Bar
5 km
Škola/vrtić
5 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00