Građevinsko zemljište blizu plaže, super cijena, Ravda

Burgas, Bugarska – ID 4246
86,150 €
Područje 770 m2
More 500 m

Nudimo na prodaju zemljište samo 500 metara od plaže u Ravdi i nekoliko metara od Aqua Paradise Resorta. Površina zemljišta je 770 m2 i na njemu se može graditi niži objekt (do 10 metara visine). Zemljište je pogodno za izgradnju obiteljske kuće ili kuće za goste. Ravda je skoro povezana sa Nesebarom. Izvrsna prilika za ulaganje, preporučamo!

Ravda je sinonim za miran odmor u privatnosti, pun opuštanja i vlažnog morskog zraka. Svatko može pronaći mjesto za izležavanje na ugodnim plažama razasutim u obalnom području. Za najmlađe postoji aquapark u Ravdi, koji se može usporediti s aquaparkom u Primosku, popularnom lokalnom mjestu na poluotoku. Možda je jedina razlika cijena, koja je ovdje puno pristupačnija nego u drugim dijelovima Bugarske. Ovdje zaista možete povoljnije kupiti bilo što, bilo da je riječ o suvenirima s ljetovanja ili voću na lokalnoj tržnici. Dostupnost prigradskim prijevozom do obližnjih ljetovališta poput poznatog Sunčevog brega, Burgasa ili povijesnog Nesebara, koji se nalazi u neposrednoj blizini grada Ravda, također je odlična.

Područje
770 m2
Posao
1 km
Liječnik
470 m
Kafić
470 m
Restoran
370 m
Bar
430 m
Škola/vrtić
1 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00