Kuća 1 soba za cijenu zemljišta, 5 km do mora, Mogilishte

Mogilishte, Bugarska – ID 6724
40,000 €
Područje 1000 m2
Izgled 1+kk
More 5 000 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo Vašoj pozornosti jednokatnicu za rekonstrukciju po cijeni parcele koja se nalazi u selu udaljenom samo 5 km od mora. Raspored kuće je 1 soba, šupa, vanjski wc. U kući nema kupaonice i wc-a, ali su ucrtani u građevinski plan i moguće ih je dovršiti. Na katu je moguće napraviti potkrovlje. Izgrađena površina je 40m2. U kuću je uvedena gradska voda i struja. Otpad se zbrinjava septičkom jamom. Grijanje je moguće na peć, kuća ima dimnjak. Zemljište 1000 m2, vrlo dobro održavano. Cijela parcela je ograđena. Zemljište ima veliki potencijal za sve voćare i povrtlare ili stočare.

Mogilishte je vrlo mirno selo, 5 km od Kavarne. Ovdje živi oko 60 stalnih stanovnika, nekoliko obitelji stranaca, među kojima i nekoliko obitelji Čeha. Do sela vodi glavna cesta u vrlo dobrom stanju. Grad Kavarna je lučki grad u Bugarskoj i nalazi se na stjenovitoj obali u sjevernom dijelu bugarske crnomorske obale. Broj stanovnika je oko 12 000. Kavarna je poznata kao "rock prijestolnica Bugarske" jer svakog ljeta na jednoj pozornici okuplja svjetski poznate rock bendove. U Povijesnom muzeju Kavarne čuvaju se nalazi iz 5.-6. stoljeća nove ere. Izloženi su nalazi iz tračkih plemena koja su živjela u regiji, iz života Slavena i Bugara. Tu su kompletni sadržaji, trgovine, restorani, škole, vrtići, kafići, bolnice. Grad se može pohvaliti i uređenom gradskom plažom. U blizini su pravi biseri sjeverne obale kao što su rt Kaliakra, Tyulenovo, Balchik, Rusalka, Šabla, Bolata, Topola i mnogi drugi. U Kavarni i okolici živi mnogo stranaca, među njima i dosta Čeha. U blizini Kavarne nalaze se i stijene s kojih se pruža prekrasan pogled na Crno more. U blizini se nalazi i niz ljekovitih izvora tople vode. Ovdje ćete pronaći i toplice s ljekovitim blatom koje dokazano djeluje na mišićno-koštani sustav.

Broj katova
1
Izgled
1+kk
Područje
1000 m2
Zaplet
1000 m2
Korisna površina
40 m2
Izgrađeno područje
40 m2
Posao
6 km
Liječnik
6 km
Kafić
6 km
Restoran
6 km
Bar
6 km
Škola/vrtić
5 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00