kuća blizu mora i Kavarne, Durankulak, Bugarska

Durankulak, Bugarska – ID 7854
38,000 €
Područje 1350 m2
Izgled Netipično
More 2 000 m
Naknada za uslugu 1 € godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo vam kuću za kompletnu rekonstrukciju površine 63 m2 i gospodarski objekt površine 80 m2 koji se nalaze na parceli površine 1350 m2. Struja i voda su dostupni. Na posjedu se nalazi funkcionalni bunar. Imanje se nalazi u selu Durankulak koje je udaljeno samo 2 km od morske obale, oko 40 km od grada Kavarne, 5 km od granice s Rumunjskom. Ovo je krajnja sjeveroistočna točka Bugarske. Nalazi se 100 km sjeverno od Varne i 20 km sjeverno od Shable.

U gradu Shabla postoje svi javni sadržaji - škola, vrtić, trgovine, restorani.

Grad ima neke od najljepših divljih pješčanih plaža koje se protežu od Shable do rumunjske granice. Poznato je i po prvom otkrivenom naftnom polju u Bugarskoj.

Rt Shabla je najistočnija geografska točka Bugarske. Na njemu se nalazi i najstariji svjetionik na Balkanu.

Za ljubitelje podvodnog turizma bit će zanimljivo da se u moru oko Šable nalaze brojni potopljeni brodovi, među kojima su i podmornice iz Drugog svjetskog rata.

Postoje i dva zaštićena područja u regiji Shabla:

Smješteno na samoj obali, jezero Shabla je nevjerojatno mjesto za planinare i ljubitelje ribolova.

Nedaleko od jezera nalazi se Šablenska tuzla. To je lagunsko jezero čije je dno bogato sumporovodikovim blatom koje se koristi za liječenje blatom.

U blizini su pravi biseri sjeverne obale, kao što su rt Kaliakra, Tyulenovo, Balchik, Rusalka, Bolata, Topola i mnogi drugi. U Šablema i okolici živi mnogo stranaca, među njima i dosta Čeha.

Grad Kavarna je lučki grad u Bugarskoj i nalazi se na stjenovitoj obali u sjevernom dijelu bugarske crnomorske obale. Broj stanovnika je oko 12 000. Kavarna je poznata kao "rock prijestolnica Bugarske" jer svakog ljeta na jednoj pozornici okuplja svjetski poznate rock bendove. U Povijesnom muzeju Kavarne čuvaju se nalazi iz 5.-6. stoljeća nove ere. Izloženi su nalazi iz tračkih plemena koja su živjela u regiji, iz života Slavena i Bugara. Tu su kompletni sadržaji, trgovine, restorani, škole, vrtići, kafići, bolnice. Grad se može pohvaliti i uređenom gradskom plažom. U blizini su pravi biseri sjeverne obale kao što su rt Kaliakra, Tyulenovo, Balchik, Rusalka, Šabla, Bolata, Topola i mnogi drugi. U Kavarni i okolici živi mnogo stranaca, među njima i dosta Čeha. U blizini Kavarne nalaze se i stijene s kojih se pruža prekrasan pogled na Crno more. U blizini se nalazi i niz ljekovitih izvora tople vode. Ovdje ćete pronaći i toplice s ljekovitim blatom koje dokazano djeluje na koštano-mišićni sustav.

Broj katova
1
Izgled
Netipično
Područje
1350 m2
Zaplet
1350 m2
Korisna površina
63 m2
Izgrađeno područje
63 m2
Parkiralište
YES
Posao
7 km
Liječnik
12 km
Kafić
8 km
Restoran
100 m
Bar
780 m
Škola/vrtić
450 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00