obiteljska kuća u dobrom stanju, Čelopečene, Kavarna

Kavarna, Bugarska – ID 6443
66,500 €
Područje 1200 m2
Izgled 3+1
More 10 000 m
Stanje Gotovo

Nudimo Vam kupnju obiteljske kuće koja je modernizirana, ali je pogodna za preinake po Vašoj zamisli. Kuća se nalazi u vrlo mirnom mjestu 14 km od grada Kavarne. Veličina kuće je 100 m2, a raspored je 3+1. Kuća je prizemna, sa dva ulaza. Sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka s ostavom, dvije spavaće sobe, odvojene kuhinje s blagovaonicom i kupaonice s wc-om. Uz kuću se nalazi garaža. U vrtu se nalazi garnitura za sjedenje. Na parceli je izvedena komunalna voda i struja. Otpad se zbrinjava septičkom jamom. Zemljište je veličine 1200 m2 i podijeljeno je na ukrasni dio ispred kuće gdje se nalazi ukrasno bilje i voćke te korisni dio iza kuće gdje se nalaze manji gospodarski objekti pogodni za stočarstvo. Cijela parcela je ograđena.Parcela ima veliki potencijal za sve uzgajivače voća i povrća ili stočarstva.

Čelopečene je malo, mirno selo u kojem stalno živi svega nekoliko stanovnika. Ostale kuće su nenastanjene ili u njima tijekom sezone žive stranci. Najbliže veće naselje je Vranino.

Vranino je naselje sa oko 280 stanovnika. Nalazi se 10 km od grada Kavarne koji ima gradsku plažu. U selu postoji dom kulture, vrtić, općinski ured, pošta, putevi su u dobrom stanju, pokriveni svim mobilnim operaterima, do sela vozi redoviti autobus. Do sela vodi glavna cesta u vrlo dobrom stanju.

Čelopečene spadaju pod grad Kavarnu.

Grad Kavarna je lučki grad u Bugarskoj i nalazi se na stjenovitoj obali u sjevernom dijelu bugarske crnomorske obale. Broj stanovnika je oko 12 000. Kavarna je poznata kao "rock prijestolnica Bugarske" jer svakog ljeta na jednoj pozornici okuplja svjetski poznate rock bendove. U Povijesnom muzeju Kavarne čuvaju se nalazi iz 5.-6. stoljeća nove ere. Izloženi su nalazi iz tračkih plemena koja su živjela u regiji, iz života Slavena i Bugara. Tu su kompletni sadržaji, trgovine, restorani, škole, vrtići, kafići, bolnice. Grad se može pohvaliti i uređenom gradskom plažom. U blizini su pravi biseri sjeverne obale kao što su rt Kaliakra, Tyulenovo, Balchik, Rusalka, Šabla, Bolata, Topola i mnogi drugi. U Kavarni i okolici živi mnogo stranaca, među njima i dosta Čeha. U blizini Kavarne nalaze se i stijene s kojih se pruža prekrasan pogled na Crno more. U blizini se nalazi i niz ljekovitih izvora tople vode. Ovdje ćete pronaći i toplice s ljekovitim blatom koje dokazano djeluje na mišićno-koštani sustav.

Broj katova
1
Izgled
3+1
Područje
1200 m2
Zaplet
1200 m2
Korisna površina
100 m2
Garaža
YES
Izgrađeno područje
100 m2
Parkiralište
YES
Posao
13 km
Liječnik
13 km
Kafić
13 km
Restoran
13 km
Bar
13 km
Škola/vrtić
6 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00