Potpuno namještena 1 soba s verandom, top lokacija, Amber Beach

Sunny Beach, Bugarska – ID 5711
41,000 €
Područje 35 m2
Izgled 1+kk
Pod 1/5
More 350 m
Stanje Gotovo

Nudimo prekrasan 1-sobni stan, veličine 35 m2, koji se nalazi u prizemlju od šest katova u kompleksu Amber Beach u Sunny Beachu, Bugarska. U cijenu je uključen namještaj i oprema prema slici. Lijep, svijetao stan i vrlo povoljna cijena. Nekretnina pogodna za iznajmljivanje i korištenje tijekom cijele godine. Preporučujemo!

Kompleks Amber Beach idealan je za cjelogodišnji život i odmor zahvaljujući dobroj lokaciji i odličnoj infrastrukturi u okolici. Gostima i vlasnicima na raspolaganju su bazen, prostor za opuštanje i roštilj. Kompleks se nalazi 600 metara od plaže.

Svi sadržaji su unutar pješačke udaljenosti.

Mi u MOJE NEMOVITOST U MORE nudimo Vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu, prema vašim zahtjevima, kako vaš novac ne bi izgubio na vrijednosti. Mi smo Bugari i radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Naša tvrtka vam može pružiti kupnju, najam i cjelokupno upravljanje nekretninama i postprodajne usluge na bugarskoj obali u mjestima Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i dr. Sunny Beach, Bugarska. U cijenu je uključen namještaj i oprema prema slici. Lijep, svijetao stan i vrlo povoljna cijena. Nekretnina pogodna za iznajmljivanje i korištenje tijekom cijele godine. Preporučujemo!

Kompleks Amber Beach idealan je za cjelogodišnji život i odmor zahvaljujući dobroj lokaciji i odličnoj infrastrukturi u okolici. Gostima i vlasnicima na raspolaganju su bazen, prostor za opuštanje i roštilj. Kompleks se nalazi 350 metara od plaže.

Svi sadržaji su unutar pješačke udaljenosti.

Poštovani klijenti, s obzirom na trenutnu situaciju, obilaske provodimo online u obliku prijenosa uživo. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Možete kupiti svoj apartman iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to već sada po vrlo pristupačnoj cijeni.

Sunny Beach je najveće hotelsko naselje u Bugarskoj, dugo nekoliko kilometara i smješteno 30 km sjeverno od Burgasa. Dobri klimatski uvjeti cijelog područja, prekrasna 8 km duga pješčana plaža s postupnim spuštanjem u more i blizina povijesnog Nessebara čine Sunčanu obalu jednim od najpopularnijih mjesta na bugarskom Crnom moru. Prijevoz u naselju osiguran je mini-vlakovima, a povezanost s okolnim mjestima redovnim autobusnim linijama.

Sunčana obala je idealno mjesto za provesti ugodan obiteljski odmor s mnoštvom sadržaja za djecu. Uživat će i mladi, za koje postoji mnogo mogućnosti za zabavu.

Naselje ima živahno obalno šetalište koje se proteže cijelom dužinom plaže gotovo do Nesebara. Oivičen je brojnim kafićima, štandovima i ugodnim restoranima. Tijekom ljetne sezone ovdje se održavaju mnogi festivali, koncerti i druga kulturna događanja. Šetnja uz prekrasno osvijetljene kolonade također je vrlo popularna. Posljednjih godina većina hotela je doživjela veliku modernizaciju i ni po čemu se ne može usporediti s hotelima u nekim poznatim turističkim središtima na Mediteranu.

Ipak, glavna atrakcija ljetovališta je plaža - osam kilometara finog svijetlog pijeska. Pristup vodi je vrlo postupan, pogodan za neplivače i malu djecu, koja se ovdje mogu sigurno igrati.

Svakako vrijedi istaknuti domaću Aquapark Akciju koja je namijenjena svim generacijama. Ovdje ćete pronaći brojne tobogane, tobogane, bazene, whirlpoole, dječje bazene, kafiće, restorane, pizzerije, slastičarne, barove uz bazene i mnoge druge atrakcije.

Kat
1
Broj katova
5
Izgled
1+kk
Područje
35 m2
Korisna površina
30 m2
Terasa
YES
Parkiralište
YES
Posao
90 m
Liječnik
510 m
Kafić
170 m
Restoran
70 m
Bar
70 m
Škola/vrtić
570 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00