Potpuno namještena kuća, 30 minuta od Varne i plaže, vrhunska cijena, General Kiselovo

General Kiselovo, Bugarska – ID 3080
66,000 €
Područje 65 m2
Izgled 3+1
More 55 000 m
Stanje Gotovo
Predstavljamo vam potpuno namještenu kuću 55 km od Varne i plaže. Kuća je dvoetažna i ima sljedeći raspored:
Prvi kat - kuhinja s blagovaonicom, spavaća soba;
Drugi sprat - hodnik, spavaća soba, dnevni boravak, kupatilo, terasa. Kuća se prodaje potpuno opremljena i namještena. Prvi kat se grije na podno grijanje, a drugi kat na inverter klima uređaje. Površina kuće 65 m2, garaža 30 m2, dvorište 1250 m2. U dvorištu se nalazi roštilj, vrt sa 55 plodnih stabala (jabuka, trešnja, breskva, kruška), bazen, pomoćni objekti. Uz to se nalazi konoba i prostorija koja se može koristiti kao poslovni prostor. Do sela se može doći automobilom za 30 minuta od Varne i mora.
Mi u MOJE NEMOVITOST U MORE nudimo Vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu, prema vašim zahtjevima, kako vaš novac ne bi izgubio na vrijednosti. Mi smo Bugari i radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Naša tvrtka vam može pružiti kupnju, najam i cjelokupno upravljanje nekretninama i postprodajne usluge na bugarskoj obali u mjestima Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i dr.
General Kiselovo je selo u sjeveroistočnoj Bugarskoj, dio općine Valchi Dol, okrug Varna. Selo je smješteno između zelenih brežuljaka i kroz njega protiče rijeka. Klima je umjereno-kontinentalna s četiri izražena godišnja doba – vrućim ljetom, sunčanom jeseni, hladnom i snježnom zimom i šarenim proljećem. Stanovništvo je oko 500 ljudi. Nadmorska visina - 250 m.
U General Kiselovu nalaze se trgovine mješovitom robom, kulturni centar, gradska vijećnica, dječje igralište, dječji vrtić, pansioni, nogometno igralište, prekrasan park, željeznička stanica. Selo je opskrbljeno vodom i strujom. Njegovi stanovnici mogu koristiti sve moderne komunikacije – internet, kabelsku TV, telefon, pokrivenost svih mobilnih operatera. Redovni željeznički promet povezuje selo s gradom Varna. Ceste su u vrlo dobrom stanju.
Na svom području postoji licencirana mljekara u kojoj se proizvode visokokvalitetni mliječni proizvodi. Oko sela postoje i staklenici u kojima se uzgaja cvijeće i povrće. Mještani se pretežno bave poljoprivredom - razvijaju se povrtlarstvo, vinogradarstvo i voćarstvo, te stočarstvo. Područje oko General Kiselova nudi izvrsne mogućnosti za šetnje i piknike. U blizini je samostan, kao i mnoge poribljane brane u krugu od 5 do 10 km. Uz selo se nalaze listopadne šume u kojima ljubitelji lova mogu loviti lisice, divlje svinje, jelene i dr. Akumulacija General Kiselovo s ukupnom površinom od 985.000 četvornih metara atrakcija je za sve koji se žele opustiti u miru, tišini i prekrasnoj prirodi. Akumulacija pruža mogućnosti za bogate ulove - brancina, šarana, amura i rakova. Na samoj obali izgrađena je vikendica sa konobom, gdje se mogu održavati praznici, rođendani i druge manifestacije. Mjesto je poznato po godišnjim natjecanjima u ribolovu. Na brani se održavaju demonstracije radijski upravljanih modela brodova, helikoptera i hidroaviona.


Broj katova
2
Izgled
3+1
Područje
65 m2
Zaplet
1250 m2
Korisna površina
65 m2
Terasa
YES
Garaža
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
65 m2
Posao
14 km
Liječnik
5 km
Kafić
7 km
Restoran
5 km
Bar
7 km
Škola/vrtić
140 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00