Potpuno namještena kuća, plac 2000m2, 30 min od Varne i plaže, vrhunska cijena, General Kiselovo

General Kiselovo, Bugarska – ID 3542
82,000 €
Područje 110 m2
Izgled 4+kk
More 55 000 m
Stanje Gotovo

Nudimo potpuno namještenu kuću 50 km od Varne i plaže. Kuća je jednoetažna i sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, tri spavaće sobe, radne sobe, kupaonice s wc-om i ostave. U cijenu je uključen kompletan namještaj i oprema prema trenutnim slikama. U dnevnom boravku i blagovaonici nalazi se kamin i peć na drva. Površina kuće je 110 m2, površina okućnice je 2000 m2. Prilazni put je asfalt. U dvorištu se nalaze tri parkirna mjesta, roštilj i tri tehničke prostorije. Dio okućnice je popločan, u vrtu su uglavnom zasađene voćke - jabuke, kruške i trešnje. Udaljenost od Varne i mora je 30 minuta vožnje automobilom! Selo ima razvijenu infrastrukturu - trgovine, mljekara, željeznička stanica. U područjima je očuvana netaknuta priroda.

Mi u MOJE NEMOVITOST U MORE nudimo Vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu, prema vašim zahtjevima, kako vaš novac ne bi izgubio na vrijednosti. Mi smo Bugari i radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Naša tvrtka vam može pružiti kupnju, najam i cjelokupno upravljanje nekretninama i postprodajne usluge na bugarskoj obali u mjestima Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i drugima.

General Kiselovo je selo u sjeveroistočnoj Bugarskoj, dio općine Valchi Dol, okrug Varna. Selo je smješteno između zelenih brežuljaka i kroz njega protiče rijeka. Klima je umjereno-kontinentalna s četiri izražena godišnja doba – vrućim ljetom, sunčanom jeseni, hladnom i snježnom zimom i šarenim proljećem. Stanovništvo je oko 500 ljudi. Nadmorska visina - 250 m.

U General Kiselovu nalaze se trgovine mješovitom robom, kulturni centar, gradska vijećnica, dječje igralište, dječji vrtić, pansioni, nogometno igralište, prekrasan park, željeznička stanica. Selo je opskrbljeno vodom i strujom. Njegovi stanovnici mogu koristiti sve moderne komunikacije – internet, kabelsku TV, telefon, pokrivenost svih mobilnih operatera. Redovni željeznički promet povezuje selo s gradom Varna. Ceste su u vrlo dobrom stanju.

Na svom području postoji licencirana mljekara u kojoj se proizvode visokokvalitetni mliječni proizvodi. Oko sela postoje i staklenici u kojima se uzgaja cvijeće i povrće. Mještani se pretežno bave poljoprivredom - razvijaju se povrtlarstvo, vinogradarstvo i voćarstvo, te stočarstvo. Područje oko General Kiselova nudi izvrsne mogućnosti za šetnje i piknike. U blizini je samostan, kao i mnoge poribljane brane u krugu od 5 do 10 km. Uz selo se nalaze listopadne šume u kojima ljubitelji lova mogu loviti lisice, divlje svinje, jelene i dr. Akumulacija General Kiselovo s ukupnom površinom od 985.000 četvornih metara atrakcija je za sve koji se žele opustiti u miru, tišini i prekrasnoj prirodi. Akumulacija pruža mogućnosti za bogate ulove - brancina, šarana, amura i rakova. Na samoj obali izgrađena je vikendica sa konobom, gdje se mogu održavati praznici, rođendani i druge manifestacije. Mjesto je poznato po godišnjim natjecanjima u ribolovu. Na brani se održavaju demonstracije radijski upravljanih modela brodova, helikoptera i hidroaviona.

Broj katova
1
Izgled
4+kk
Područje
110 m2
Zaplet
2000 m2
Korisna površina
110 m2
Balkon
YES
Izgrađeno područje
110 m2
Parkiralište
YES
Posao
14 km
Liječnik
5 km
Kafić
8 km
Restoran
5 km
Bar
8 km
Škola/vrtić
110 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00