Prekrasna Villa u resortu u prvom redu s vlastitim vrtom i bazenom. Zajamčeni prinos, Cape Verde

Santa Maria, Zelenortski otoci – ID 4141
325,000 €
Područje 72 m2
Izgled 3+kk
More 100 m
Stanje Gotovo
Jedinstvena prilika za ulaganje! Zajamčena primanja uz mogućnost korištenja pet tjedana godišnje! Vlasnik ne plaća energiju, bazene, zone za opuštanje, ležaljke i suncobrane na plaži za vrijeme vlastitog korištenja za sebe ili svoje goste! Besplatni obilasci na licu mjesta! 47 tjedana godišnje potpuno upravljanje najmom. Nema naknade za održavanje pod uvjetom da potpišete ugovor o najmu s tvrtkom za upravljanje! Izbor drugih nekretnina različitih veličina i rasporeda u ovom i sestrinskim odmaralištima. Cijene od 140.000 €! Specifična opisana nekretnina je prekrasna vila na prvoj liniji u 5* Melia Dunas Resortu na otoku Sal, Cape Verde. Vila je dvoetažna, ima vlastitu okućnicu od 113,18 m2 i vlastiti bazen od 15,71 m2.
Dispozicija-
prvi kat: predsoblje, prostrani dnevni boravak s kuhinjom i izlazom na terasu i dvorište, spavaća soba, terasa, ostava, kupaonica s wc-om.
drugi kat - prostrana spavaća soba, kupaonica s wc-om, prekrasna, prostrana terasa s jacuzzijem.
U cijenu je uključen kompletan namještaj i oprema. Na zahtjev šaljemo tlocrt i omogućujemo online ili klasični obilazak
Cape Verde je tropski raj usred Atlantskog oceana s 10 otoka na zapadnoj obali Afrike. Zahvaljujući 350 sunčanih dana godišnje, temperature su konstantno između 25-30 °C, voda je kristalno čista. Na ovom mjestu nema uragana, potresa, vulkana ili drugih sličnih opasnosti. Cape Verde ima mantru 'Bez stresa', a njegov opušteni stil života čini ga idealnim odredištem za odmor. Interes za putovanja u Zelenortske otoke porastao je za 115% od 2000. godine, a očekuje se da će se dodatno udvostručiti do 2024. godine. Za uspješnu turističku industriju dijelom su zaslužni visoki standardi gostoprimstva i idealna klima za kupanje tijekom cijele godine. Brzo rastući interes za ovu destinaciju doveo je do velike potražnje za kvalitetnim smještajem, koja često premašuje ponudu. Osim rastuće turističke industrije, za prosperitet Zelenortskih otoka zaslužna je i stabilna, demokratska vlada i jasna strategija Roja.
Broj katova
2
Izgled
3+kk
Područje
72 m2
Zaplet
149 m2
Korisna površina
72.04 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
72.04 m2
Parkiralište
YES
Posao
2 km
Liječnik
2 km
Kafić
270 m
Restoran
130 m
Bar
170 m
Škola/vrtić
320 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00