Privatni bazen i pogled na more, moderna i elegantna vila na Halkidikiju

Hanioti , Grčka – ID 9408
530,000 €
Područje 165 m2
Izgled 5+1
More 400 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Pristup preko vlastitog privatnog prilaza i sa 165 metara dugim vratima, ovaj zadivljujući novi dom sastoji se od divne mezonete na 3 kata i zasebnog potkrovlja koje se sastoji od ukupno 4 spavaće sobe. Na samo maloj udaljenosti od centra Haniotija, vile su udaljene nekoliko minuta vožnje od prvoklasnih restorana, kafića, supermarketa i trgovina.

Kameni radovi i veliki otvoreni prostori stvaraju moderan štih u interijeru ove kuće, dok drvene grede i izloženi kameni zidovi odaju znak seoskoj tradiciji. Prostrana moderna kuhinja opremljena je svim najnovijim mogućnostima, s drvenim vratima koja daju autentičnost. Spavaće sobe su svijetle i prozračne, s balkonima i terasama s pogledom na more, te privatnim kupaonicama, dnevnim boravcima ili terasama s kojih se možete diviti pogledu na krajolik i more. Objed na otvorenom je povjetarac zahvaljujući izvrsnom vanjskom prostoru za roštiljanje, potpuno opremljenom za ljetno roštiljanje, i sjenovitoj pergoli, savršenoj za duge večeri s prijateljima.

Chaniotis, poznat i kao Hanioti, živahno je ljetovalište s crnogoričnom šumom koja glatko teče u dugu plažu i morske parkove. Odmornici mogu jedriti na dasci i voziti jet ski, uživati u obalnim konobama s pogledom na zalazak sunca koje nude koktele i ribu na žaru ili posjetiti živahne diskoteke na plaži. Uske ulice prošarane su trgovinama koje prodaju grčke sandale i oslikane pločice na pozadini okrečenih kuća i pravoslavnih crkava kao što je sv. Ivana Zlatoustog s pogledom na Toroneski zaljev.

U potpunosti ćemo osigurati najam, upravljanje, rekonstrukciju, adaptaciju, pomoći ćemo vam sa svime što trebate nakon prijenosa vlasništva.

Broj katova
3
Izgled
5+1
Pogled na more
YES
Područje
165 m2
Zaplet
165 m2
Korisna površina
165 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
165 m2
Parkiralište
YES
Posao
10 m
Liječnik
3 km
Kafić
100 m
Restoran
0 m
Bar
0 m
Škola/vrtić
140 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00