Prostrane 3 sobe, 300 metara od plaže, 2 balkona, kafić

Kavarna, Bugarska – ID 3969
68,000 €
Područje 95 m2
Izgled 3+kk
Pod 1/4
More 300 m
Stanje Gotovo

Nudimo Vam vrlo prostran 3+kk stan u prizemlju od četiri kata površine 95 m2 u mjestu Kavarna, 300 m od plaže Raspored stana: veliki hodnik sa ostavom, prostran dnevni boravak. soba sa kuhinjom, dvije spavaće sobe, 2 prostrana balkona - na jedan se ulazi iz spavaće sobe, a na drugi iz kuhinje. Stan se prodaje potpuno opremljen namještajem po mjeri i luksuznim dodacima. Zgrada je u izuzetno dobrom tehničkom stanju. Stan je pogodan za cjelogodišnje korištenje, vrlo je mirna lokacija. Parkirati možete u zatvorenom i ograđenom prostoru.

Nema naknade za održavanje.

Vrlo zanimljiva ponuda, preporučamo!

Grad Kavarna je lučki grad u Bugarskoj i nalazi se na stjenovitoj obali u sjevernom dijelu bugarske crnomorske obale. Broj stanovnika je oko 12 000. Kavarna je poznata kao "rock prijestolnica Bugarske" jer svakog ljeta na jednoj pozornici okuplja svjetski poznate rock bendove. U Povijesnom muzeju Kavarne čuvaju se nalazi iz 5.-6. stoljeća nove ere. Izloženi su nalazi iz tračkih plemena koja su živjela u regiji, iz života Slavena i Bugara. Tu su kompletni sadržaji, trgovine, restorani, škole, vrtići, kafići, bolnice. Grad se može pohvaliti i uređenom gradskom plažom. U blizini su pravi biseri sjeverne obale kao što su rt Kaliakra, Tyulenovo, Balchik, Rusalka, Šabla, Bolata, Topola i mnogi drugi. U Kavarni i okolici živi mnogo stranaca, među njima i dosta Čeha. U blizini Kavarne nalaze se i stijene s kojih se pruža prekrasan pogled na Crno more. U blizini se nalazi i niz ljekovitih izvora tople vode. Ovdje ćete pronaći i toplice s ljekovitim blatom koje dokazano djeluje na mišićno-koštani sustav.

Kat
1
Broj katova
4
Izgled
3+kk
Područje
95 m2
Korisna površina
83.6 m2
Balkon
YES
Posao
290 m
Liječnik
730 m
Kafić
520 m
Restoran
520 m
Bar
580 m
Škola/vrtić
390 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00