Prostrani 3+1 s mogućnošću proširenja, Camposol, Španjolska

Camposol, Španjolska – ID 6991
109,995 €
Područje 350 m2
Izgled 3+1
More 15 000 m
Stanje Gotovo

Mi smo broj jedan na tržištu i stručnjaci za vaše nekretnine u inozemstvu. Naš cilj je na češkom tržištu predstaviti atraktivne nekretnine u inozemstvu. Pođite s nama u Španjolsku i iskoristite našu investicijsku turneju kako biste vidjeli atraktivne nekretnine.

Nudimo vašoj pozornosti prekrasnu Fortuna Deluxe vilu s prostorom za vlastiti privatni bazen, kuću smještenu na mirnoj lokaciji.

U prednjem dijelu imanja nalazi se velika terasa cijelom dužinom. Ova terasa ima pogled na planine. Za pristupačnu cijenu može se ostakliti i pretvoriti u zimski vrt. Ulaz kroz ulazna vrata vodi izravno u dnevni boravak, koji je velik s klima uređajem i stropnim ventilatorom. Ova soba je dobre veličine i lijepa je i svijetla zbog svoje orijentacije.

U ugradbenu kuhinju se ulazi kroz blagovaonicu koja je povezana preko dnevnog boravka i opremljena je kućanskim aparatima i puno ormarića itd. Tu je filter za vodu i električni bojler. Vrata iz kuhinje vode u vrt i s vrata imate prekrasan pogled na krajolik.

Do obje spavaće sobe možete doći kroz lučni prolaz iz dnevnog boravka. Glavna spavaća soba ima klima uređaj i stropni ventilator. Tu je i obiteljska kupaonica s kadom i tušem iznad glave.

Parcela površine 350 m2 je uglavnom šljunčana i nudi dovoljno prostora za postavljanje vlastitog privatnog bazena. Vila ima privatni solarij na krovu, ali bit će potrebno dodati metalno stubište. Odavde se pružaju prekrasni pogledi na daleke planine. Sa strane imanja nalazi se asfaltirani prilaz. Ispred vile je još jedan vrt koji je popločan s puno prostora za dodavanje lonaca i biljaka. Ispod kuće se nalazi veliki prostor koji se može dodatno urediti.

Nekretnina je smještena u mirnom području unutar uvijek popularnog rezidencijalnog Camposol Golf Developmenta koji ima dva komercijalna centra, oba s raznim lokalnim sadržajima.

Camposol je samo 15 minuta vožnje od prekrasnih mediteranskih plaža. i prekrasna luka Puerto de Mazarron. Međunarodna zračna luka Murcia (Corvera) udaljena je manje od 30 minuta vožnje, a Alicante je otprilike sat vremena vožnje.

Broj katova
1
Izgled
3+1
Područje
350 m2
Zaplet
347 m2
Korisna površina
346 m2
Terasa
YES
Izgrađeno područje
345 m2
Podrum
YES
Posao
3 km
Liječnik
1 km
Kafić
3 km
Restoran
3 km
Bar
950 m
Škola/vrtić
7 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00