Renoviran 3+1 s pogledom na more, Benidorm, Španjolska

Benidorm, Španjolska – ID 6087
125,000 €
Područje 65 m2
Izgled 3+1
Pod 9/12
More 600 m
Stanje Gotovo

Mi smo broj jedan na tržištu i stručnjaci za vaše nekretnine u inozemstvu. Naš cilj je na češkom tržištu predstaviti atraktivne nekretnine u inozemstvu. Pođite s nama u Španjolsku i iskoristite našu investicijsku turneju kako biste vidjeli atraktivne nekretnine.

Donosimo vam odličnu priliku, stan 3+1, površine 65m2, koji se nalazi na 9. katu s pogledom na more u Residential Ciudad Antena. Kuća nudi zatvorenu zajednicu s vrtovima i vratarom.

Prekrasan renoviran stan, namješten i opremljen za useljenje. Prostrana terasa od 6m2.

Lijepa urbanizacija sa zajedničkim parkingom (parkiralištem) i bazenom.

5 minuta. pješačka udaljenost od plaže Levante.

Nalazi se u neposrednoj blizini autobusnog kolodvora, supermarketa kao što su Unide, Dia i Mas y Mas, župne crkve - Nuestra Señora del Mar, ljekarne, banaka, parkova, Mundo Mar, palače Benidorm, Aqualandie, škole Lope de Vega i Serra Gelada (Sierra Helada), ambulantni i medicinski centri i pomoćne klinike u Rincón de Loix, Mercadillo i Mercoix, bolnica Imed Levante i mnoge druge.

Kontaktirajte me za više informacija.

Poštovani klijenti, živimo u čudnom vremenu u kojem je mnogo toga odstupilo od normalnog posljednjih godina. Ipak, u svakoj lošoj stvari se nađe nešto dobro. Počeli smo puno više koristiti tehnologiju i naučili kako uštedjeti vrijeme i resurse naših klijenata. Danas svatko od nas može pogledati Google View (lokacije i bliža okolica), YouTube (lokacija, najbliže plaže i atrakcije) i Booking (recenzije). Ove tehnologije, u kombinaciji s online obilaskom, pomažu da se detaljno pogleda određena nekretnina u stvarnom vremenu i iz udobnosti vlastitog kauča. Imamo priliku puno adekvatnije procijeniti prednosti i nedostatke nekretnine. Više se ne moramo brinuti oko fizičkog pregleda i voditi bilješke o svakoj pregledanoj nekretnini. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Uključujući sve dokumente za prijenos vlasništva, uključujući prijenos energije i sve registracije, uključujući postprodajne usluge i organizaciju bilo kakvog najma. Možete kupiti svoj apartman iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to već sada po vrlo pristupačnoj cijeni. Naši klijenti nikada ne čekaju u redovima i od nas imaju svu pomoć i informacije koje im trebaju.

Jedan od najvažnijih čimbenika pri odabiru vašeg novog doma je odabir pravog mjesta za vas.

Kat
9
Broj katova
12
Izgled
3+1
Pogled na more
YES
Područje
65 m2
Korisna površina
64 m2
Terasa
YES
Parkiralište
YES
Posao
90 m
Liječnik
330 m
Kafić
130 m
Restoran
20 m
Bar
40 m
Škola/vrtić
60 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00