Sjajan mezonet s 2 spavaće sobe u odmaralištu Melia Llana Beach, Cape Verde

Santa Maria, Zelenortski otoci – ID 5539
207,500 €
Područje 82 m2
Izgled 2+kk
Pod 1/2
More 200 m
Naknada za uslugu 205 € mjesečno
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina
Dovoljno daleko od Europe i Rusije, a ujedno samo šest i pol sati avionom od Praga. Otkrijte savršeno utočište kao i sjajnu priliku za ulaganje! Vrhunski letovi iz Praga i Bratislave! Jedinstvena prilika za ulaganje! Cjelogodišnje, kompletno upravljanje najmom. Nudimo nekoliko nekretnina različitih veličina i rasporeda u naselju i okolnim mjestima. Konkretna opisana nekretnina je udoban duplex s jednom spavaćom sobom u drugom redu, u 5* Melia Llana Beach Resort & SPA na otoku Sal, Cape Verde. Veličina apartmana je 72,4 m2, terasa 10 m2. Raspored prostorija je dnevni boravak, kupatilo sa wc-om i terasa na prvoj etaži i spavaća soba na drugoj etaži stana. U cijenu je uključen kompletan namještaj i oprema. Na zahtjev šaljemo tlocrt i omogućujemo online ili klasični obilazak - Besplatno! Naknada za održavanje iznosi 204,84 € mjesečno. Procijenjeni prihod od najma 6-7% uloženog iznosa godišnje.
Izbor drugih nekretnina različitih veličina i rasporeda u ovom i sestrinskim odmaralištima. Cijene od 140.000 €!
Cape Verde je tropski raj usred Atlantskog oceana s 10 otoka na zapadnoj obali Afrike. Zahvaljujući 350 sunčanih dana godišnje, temperature su konstantno između 25-30 °C, voda je kristalno čista. Na ovom mjestu nema uragana, potresa, vulkana ili drugih sličnih opasnosti. Cape Verde ima mantru 'Bez stresa', a njegov opušteni stil života čini ga idealnim odredištem za odmor. Interes za putovanja u Zelenortske otoke porastao je za 115% od 2000. godine, a očekuje se da će se dodatno udvostručiti do 2024. godine. Za uspješnu turističku industriju dijelom su zaslužni visoki standardi gostoprimstva i idealna klima za kupanje tijekom cijele godine. Brzo rastući interes za ovu destinaciju doveo je do velike potražnje za kvalitetnim smještajem, koja često premašuje ponudu. Osim rastuće turističke industrije, za prosperitet Zelenortskih otoka zaslužna je i stabilna, demokratska vlada i jasna strategija Roja.
Kat
1
Broj katova
2
Izgled
2+kk
Pogled na more
YES
Područje
82 m2
Korisna površina
72.4 m2
Terasa
10 m2
Bazen
%numerirajte% bazena
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
720 m
Liječnik
600 m
Kafić
600 m
Restoran
0 m
Bar
300 m
Škola/vrtić
560 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00