Sjajna 1 soba u Melia Llana Beach Resort & SPA, zajamčeni prinos, Cape Verde

Santa Maria, Zelenortski otoci – ID 5390
150,000 €
Područje 41 m2
Izgled 1+kk
Pod 2/2
More 100 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina
Dovoljno daleko od Europe i Rusije, a ujedno samo šest i pol sati avionom od Praga. Otkrijte savršeno utočište kao i sjajnu priliku za ulaganje! Vrhunski letovi iz Praga i Bratislave! Zajamčena primanja uz mogućnost korištenja pet tjedana u godini bez umanjenja zajamčenih primanja! Vlasnik ne plaća energiju, bazene, zone za opuštanje, ležaljke i suncobrane na plaži za vrijeme vlastitog korištenja za sebe ili svoje goste! Besplatni obilasci na licu mjesta! 47 tjedana godišnje potpuno upravljanje najmom. Nema naknade za održavanje pod uvjetom da potpišete ugovor o najmu s tvrtkom za upravljanje! Specifična opisana nekretnina je udobna 1 soba u 5* Melia Llana Beach Resort & Toplice u prvom redu, na otoku Sal, Cape Verde. Veličina apartmana je 41,8 m2, terasa 28 m2! Raspored prostorija: dnevni boravak s bračnim krevetom, kupaonica s wc-om, balkon. U cijenu je uključen kompletan namještaj i oprema. Na zahtjev šaljemo tlocrt i omogućujemo online ili klasični obilazak
Izbor drugih nekretnina različitih veličina i rasporeda u ovom i sestrinskim odmaralištima. Cijene od 140.000 €!
U cijenu je uključena kompletna oprema. Na zahtjev ćemo poslati tlocrt i organizirati online ili tradicionalni obilazak.
Cape Verde je tropski raj usred Atlantskog oceana s 10 otoka na zapadnoj obali Afrike. Zahvaljujući 350 sunčanih dana godišnje, temperature su konstantno između 25-30 °C, voda je kristalno čista. Na ovom mjestu nema uragana, potresa, vulkana ili drugih sličnih opasnosti. Cape Verde ima mantru 'Bez stresa', a njegov opušteni stil života čini ga idealnim odredištem za odmor. Interes za putovanja u Zelenortske otoke porastao je za 115% od 2000. godine, a očekuje se da će se dodatno udvostručiti do 2024. godine. Za uspješnu turističku industriju dijelom su zaslužni visoki standardi gostoprimstva i idealna klima za kupanje tijekom cijele godine. Brzo rastući interes za ovu destinaciju doveo je do velike potražnje za kvalitetnim smještajem, koja često premašuje ponudu. Osim rastuće turističke industrije, za prosperitet Zelenortskih otoka zaslužna je i stabilna, demokratska vlada i jasna strategija Roja.
Kat
2
Broj katova
2
Izgled
1+kk
Područje
41 m2
Korisna površina
41.8 m2
Balkon
YES
Parkiralište
YES
Posao
2 km
Liječnik
2 km
Kafić
250 m
Restoran
60 m
Bar
60 m
Škola/vrtić
250 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00