Vila sa pogledom na more, prvi red, idealna za iznajmljivanje, nisko održavanje, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bugarska – ID 3186
425,000 €
Područje 260 m2
Izgled 4+kk
More 50 m
Naknada za uslugu 13 € po m2/godišnje
Stanje Gotovo
Nudimo prekrasnu, dvoetažnu vilu s velikim komercijalnim potencijalom i niskom naknadom za održavanje u kompleksu Riviera u Svetom Vlasu. Vila se nalazi u prvom redu i pruža prekrasan pogled na more iz svih prostorija. Sve sobe su klimatizirane i neprobojne. Ukupna površina je 260m2. Sastoji se od dnevnog boravka s kuhinjom, četiri spavaće sobe, četiri kupaonice s wc-om i velike terase.
Kompleks Riviera nalazi se 50 metara od plaže u najatraktivnijem dijelu Svaté Vlas, uz luku Marina Dinevi. Postoji supermarket, trgovine, autobusna stanica, ekološka staza. Ima bazen, dječje igralište, osiguranje, parkirna mjesta. Naknada za održavanje iznosi samo 13,20 €/m2 godišnje. Idealno za najam, isplativa investicija! Preporučujemo!
Mi u MOJE NEMOVITOST U MORE nudimo Vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu, prema vašim zahtjevima, kako vaš novac ne bi izgubio na vrijednosti. Mi smo Bugari i radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Naša tvrtka vam može pružiti kupnju, najam i cjelokupno upravljanje nekretninama i postprodajne usluge na bugarskoj obali u mjestima Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i dr.
Sveti Vlas je prijatan grad u podnožju Stare planine, 4 km od Sunčevog brega. Udaljenost od ovog resorta je stvarno mala. Neće proći dugo i dva će se grada spojiti zahvaljujući gradnji u vrlo posjećenom i popularnom Sunčanom bregu. Lokalitet Sveti Vlas ima relativno zanimljivu povijest, ali s turističkog aspekta svakako još čeka svoj procvat. Odmaralište Sveti Vlas nalazi se otprilike 13 kilometara od grada Nesebara, poznatog kako među turistima tako i među ljubiteljima zanimljivih znamenitosti. Sveti Vlas je mirnije mjesto bez velike mase turista. Plaže su uske i manje gužve nego na Sunčanoj obali.
U mjestu se nalazi nekoliko manjih plaža, pješčanih i šljunčanih. More je ovdje čisto, a ulazi u more su postepeni.
Plaža u Svetom Vlasu je okrenuta prema jugu. Pijesak je sitan, zlatan, ali u okolici ima i romantičnih kamenih plaža. Jedinstven spoj čistog planinskog zraka, morske klime i prekrasne prirode. Ljetne dane karakteriziraju mirna jutra i relativno svježa, nevjerojatno ugodna poslijepodneva. Jedinstvena duga, topla i tiha jesen. Posljednjih nekoliko godina sredinom prosinca bilježe se temperature od 15 stupnjeva. Zima ovdje ne traje duže od mjesec dana. Idealan izbor za korištenje tijekom cijele godine, klima dokazano jako dobro pridonosi ljudskom zdravlju.
Zahvaljujući činjenici da je grad smješten na padini, možete posjetiti šumoviti planinski masiv i ugodno šetati. Cijene su ovdje vrlo povoljne. Ugodno vrijeme u kombinaciji s vlažnim morskim zrakom idealno je za sve koji žele uživati u ugodnom odmoru u okruženju. Ovim turistima Sveti Vlas nudi ugodnu alternativu. Ovdje možete upiti jedinstvenu atmosferu i uživati u poznatoj gostoljubivosti lokalnog stanovništva. Sveti Vlas je idealno mjesto za one koji žele provesti miran odmor u prekrasnoj prirodi, kao i za obitelji s djecom.
Broj katova
2
Izgled
4+kk
Pogled na more
YES
Područje
260 m2
Zaplet
130 m2
Korisna površina
260 m2
Terasa
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
260 m2
Parkiralište
YES
Posao
280 m
Liječnik
620 m
Kafić
270 m
Restoran
140 m
Bar
80 m
Škola/vrtić
2 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00