Zajamčen povrat

Nije tajna da su ulaganja u nekretnine među najstabilnijim i najprofitabilnijim načinima vrednovanja vaših sredstava. Međutim, s toliko mnogo opcija na tržištu, teško je pronaći pravo mjesto gdje možete uložiti svoj novac sa sigurnošću uspjeha. A to je ono što mi nudimo: nekretnine s godišnjim prinosom koji može doseći i do 8%.

Naša tvrtka posvećena je pažljivom odabiru nekretnina koje zadovoljavaju najstrože kriterije stabilnosti i isplativosti ulaganja. Svaka nekretnina koju nudimo prošla je temeljito istraživanje tržišta kako bismo vam osigurali sjajnu priliku za stabilan prihod.

Ne samo da nudimo visok povrat, također osiguravamo da vašim ulaganjem upravlja profesionalni tim koji se brine o svim aspektima nekretnina. To za vas znači najmanje brige i maksimalno zadovoljstvo.

Ulaganje u nekretnine nije samo trenutna zarada. Radi se o izgradnji dugoročnog bogatstva i financijske stabilnosti za vas i vašu obitelj. Naše nekretnine nude dugoročnu perspektivu rasta vrijednosti, zajedno s atraktivnim godišnjim prinosom od kojeg sada možete imati koristi.

Nemojte odgađati i dajte nam priliku da Vam predstavimo našu aktualnu ponudu nekretnina. Sigurni smo da će vam se naša ponuda svidjeti i uvjeriti u izuzetnost ove investicijske prilike. Vaša financijska budućnost je važna, a mi smo tu da vam pomognemo da je pomaknete naprijed.

Ne ustručavajte se kontaktirati nas za dodatne informacije i konzultacije. Radujemo se suradnji s vama na vašem putu do postizanja vaših financijskih ciljeva.

Zajamčen povrat

Kako to funkcionira?

01Odabir nekretnine

Naši stručnjaci pomoći će vam u odabiru prave nekretnine. Možete odabrati preciznu nekretninu na temelju svojih preferencija, poput lokacije, iznosa ulaganja ili željenog godišnjeg povrata. Imamo niz nekretnina dostupnih diljem svijeta.

02Kupnja nekretnine

Nakon što sklopite kupoprodajni ugovor, postajete jedini vlasnik nekretnine. Nekretnina neće biti opterećena nikakvim zalogom ili opterećenjem s naše strane. Od tog trenutka nadalje, možete raspolagati nekretninom po vlastitom nahođenju.

03Najamnina

Nakon zaključenja kupoprodajnog ugovora, potpisujemo ugovor o najmu, a zatim se brinemo o svemu - redovito i na vrijeme primat ćete mjesečnu najamninu na svoj račun, bez obzira na to je li stan zauzet ili ne. Naravno, u bilo kojem trenutku možete odustati od ugovora bez ikakvih ugovornih kazni.

04Upravljanje nekretninama

Mi smo idealni najmoprimac i osigurat ćemo cjelovitu brigu o nekretnini. Redovito provjeravamo njezino stanje, obavljamo popravke i osiguravamo redovito održavanje. Ako se pojave problemi poput dužnika, potrebe za popravkom stana ili prijenosa energije, s nama se ne morate brinuti o ničemu. <br> Sve ćemo obaviti za vas.

Investicijska vila 3+1 garantiran povrat 5% 150 m od mora, tik uz marinu na Cipru
u ratama pogled na more Atraktivan kompleks Atraktivna lokacija
200 m2
3+1
150 m
595,000 €
Šipka vpravo
Luksuzna garsonjera sa zajamčenim prihodom
u ratama pogled na more Atraktivan kompleks Atraktivna lokacija

Luksuzna garsonjera sa zajamčenim prihodom

Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati – ID 13057

45 m2
1+kk
2/16
15 600 m
183,149 €
Šipka vpravo
2 sobe 300m od mora, 8% garantiran povrat + gratis namještaj i tehnika
u ratama Atraktivan kompleks Atraktivna lokacija
75 m2
2+kk
2/10
300 m
195,000 €
Šipka vpravo