Preporuke

Ako se odlučite za kupnju nekretnine u inozemstvu, prvo dobro provjerite tko vam posreduje u poslu. Mi dolazimo iz zemalja iz kojih vam nekretnine nudimo, pa dobro poznajemo lokalna pravila i možemo vam na mjestu osigurati sve usluge. Pročitajte što klijenti kažu o našim uslugama.

Naša priznanja i certifikati
proverenaspolecnost.cz  proverenaspolecnost.cz  proverenaspolecnost.cz  proverenaspolecnost.cz

Oba vlasnika su prilikom prodaje stana bili ne samo profesionalci u svome mjestu, već prije svega ljubazni, strpljivi, voljni i humani. Cijela prodaja prošla je bez ikakvih komplikacija. Toplo preporučam. Lijep dan, K.P.
K. P.
Iskreno zahvaljujemo Angelini Vasilevoj za nesmetanu kupnju stana u Bugarskoj na obali Crnog mora, u Svetom Vlasu. Gospođa Angelina Vasileva je veliki profesionalac. Tvrtka Titan Reality (mojenemovitostumore) je TOP tvrtka. Ponuda nekretnina tvrtke je fascinantna. Ponuda obveznica također je vrlo zanimljiva. Radek i Petra Š.
Radek a Petra Š.
Željeli bismo vam puno zahvaliti na kupnji stana bez problema u Bugarskoj na obali Crnog mora, u prekrasnom području između Svetog Vlasa i Elenita, s pogledom na stari Nessebar. Apartman se nalazi u Fort Noks Grand Resortu što je nevjerojatno. Gospođa Angelina Vasileva je veliki profesionalac! Uvijek je bila od pomoći i vrlo susretljiva. Njene akcije bile su vrlo brze i profesionalne. Tvrtka Titan Reality (mojenemovitostumore) je TOP tvrtka. Nakon osobnog iskustva preporučujemo svima koji se odluče na kupnju nekretnine uz more ili koji žele uštedjeti i dio svog novca procijeniti u obliku obveznica ove tvrtke. Prema našem iskustvu, oni su profesionalci na stranom tržištu što se tiče nekretnina na moru. Ponuda nekretnina je fascinantna, svatko ima izbor. Ponuda obveznica ove tvrtke također je vrlo zanimljiva investicija. Od srca hvala Radeku i Petri Š. iz Južne Češke Lijep dan,
Radek a Petra Š
Želim Vam zahvaliti na izvrsnom i profesionalnom radu. To je moja druga činjenica i na kraju krajeva kupoprodaja se odvijala na visokoj razini. Sve transakcije bile su brze i jednostavne. Ako želite da sve prođe kako treba, obratite se stručnom timu na mojenenovitostumore.cz
Andriy

Unesite recenziju

Bit će nam drago ako podijelite svoje iskustvo o našim uslugama s drugima. Cijenimo svaku povratnu informaciju kako bismo našu uslugu učinili još boljom.

Ako ste zainteresirani za susret s nama, ne ustručavajte se svratiti do našeg ureda, tu smo za vas.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00