4 sobe, Kuća s bazenom i prekrasnim vrtom, Camposol, Španjolska

Camposol, Španjolska – ID 13074
269,000 €
Područje 86 m2
Izgled 3+kk
More 12 000 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Otkrijte svoj novi dom u mirnom i popularnom rezidencijalnom području Camposol Golf Development. Ova nekretnina nudi 3 spavaće sobe i 3 kupaonice, sve na prostranoj kutnoj parceli od 860 m². Iskoristite prednosti velikog prilaza, prostranog podruma i apartmana za goste s 1 spavaćom sobom, 1 kupaonicom, dnevnim boravkom i klima uređajem. Lijepo njegovan vrt s voćkama, vanjskim prostorom za sjedenje sa šankom, vanjskim wc-om i tušem omogućit će vam uživanje u sunčanim danima i večerima. Osim toga, naći ćete bazen veličine 8x4 m² i krovnu terasu s prekrasnim pogledom na planine.

Ova nekretnina je djelomično natkrivena, potpuno namještena i opremljena. Klima uređaj, stropni ventilatori i plinski kamin osiguravaju udobnost tijekom cijele godine. Camposol nudi sve pogodnosti uključujući trgovačke centre, zdravstveni centar, društveni centar i golf teren s 18 rupa. Lokacija ove nekretnine je idealna - samo 15 minuta vožnje od prekrasnih mediteranskih plaža i luke Puerto de Mazarrón, 30 minuta od zračne luke Corvera (Murcia) i sat vremena od Alicantea. Dođite i iskusite život u ovom prekrasnom kutku španjolskog sela.

Broj katova
1
Izgled
3+kk
Područje
86 m2
Zaplet
860 m2
Korisna površina
86 m2
Bazen
YES
Izgrađeno područje
86 m2
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00