Dvosoban stan u prizemlju s pogledom na more - Bolnuevo, Murcia, Španjolska

Bolnuevo, Španjolska – ID 14704
115,000 €
Područje 60 m2
Izgled 3+kk
Pod 1/3
More 500 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Ovaj apartman u prizemlju nalazi se u atraktivnom primorskom području Bolnuevo, poznatom po prekrasnim plažama i šarmantnim prirodnim formacijama. Apartman nudi 2 spavaće sobe, 1 kupaonicu i nalazi se u zatvorenom kompleksu s bazenom. Idealan je izbor kako za rekreacijski život, tako i za one koji traže stalni smještaj na mirnoj lokaciji s prekrasnim pogledom na more i planine.

Ovaj stan južne orijentacije pruža obilje prirodnog svjetla tijekom cijelog dana. Nalazi se u prizemlju i opremljen je duplim prozorima, klima uređajem i stropnim ventilatorima. Interijer nudi modernu kupaonicu s tušem i spavaće sobe s ugradbenim ormarima. I glavna spavaća soba i dnevni boravak imaju izlaz na natkrivenu terasu s pogledom na more i bazen. Stan je nenamješten ali uključuje osnovne kućanske aparate kao dio prodaje.

Kompleks u kojem se nalazi nekretnina ima zajednički bazen i pažljivo je održavan. Uz mjesečne naknade za održavanje od samo 50 €, ovaj stan nudi niske tekuće troškove.

Njegov položaj čini je idealnom kao kuća za odmor s minimalnim zahtjevima za održavanjem.

Ulaganje u nekretninu na području Bolnueva nudi vam ne samo prekrasan pogled na more i mirno okruženje, već i odličnu priliku za najam. Zaljev Mazarrón tradicionalno je odredište za ljubitelje sunca i mora, s brojnim plažama na tom području nagrađenim Plavom zastavom i Q certifikatom kvalitete, što jamči visok standard čistoće i usluge.

Bolnuevo je slikovito primorsko mjesto poznato po svom "začaranom urbanom krajoliku" sastavljenom od prirodnih formacija pješčenjaka koje su rezultat tisućljetne erozije vjetrom i vodom. Ovo jedinstveno mjesto privlači turiste iz cijelog svijeta. U Bolnuevu ćete pronaći nekoliko trgovina, barova i restorana koji nude tipičnu španjolsku kuhinju i ugodan prostor za sjedenje s pogledom na more.

Lokalne plaže kao što je Playa de Bolnuevo i manje uvale kao što je Punta Bella idealne su za ljubitelje plaža. Područje je popularno po svojim barovima na plaži i ugodnoj atmosferi koja pruža miran odmor od prometnijih turističkih područja.

Bolnuevo i njegova okolica nude idealne uvjete za vodene sportove kao što su jedrenje, ronjenje i ribolov. To područje čini popularnim među turistima i lokalnim stanovništvom, što ga čini dobrim mjestom za ulaganje u nekretnine.

Bolnuevo ima izvrsnu prometnu dostupnost zahvaljujući blizini grada Mazarróna i međunarodnih zračnih luka. Zračna luka Corvera (Murcia) udaljena je otprilike 45 minuta vožnje, dok se do međunarodne zračne luke Alicante može stići za nešto više od sat vremena. Blizina autoceste osigurava lak pristup drugim gradovima u regiji, kao što su Cartagena ili Murcia.

Naša tvrtka Mojenemovitostumore.cz specijalizirana je za prodaju nekretnina na najboljim lokacijama na španjolskoj obali. Nudimo potpunu podršku pri kupnji nekretnine, uključujući pravne i administrativne savjete. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i poznavanju domaćeg tržišta, pomoći ćemo Vam pronaći idealnu nekretninu koja će zadovoljiti sve Vaše zahtjeve.

Kontaktirajte nas danas za više informacija ili za dogovor o razgledavanju ovog stana u prizemlju u Bolnuevu. Ako ova ponuda ne ispuni vaša očekivanja, rado ćemo pronaći druge nekretnine za vas prema vašim specifičnim zahtjevima na području Bolnueva, Mazarróna ili na drugim atraktivnim lokacijama na obali Španjolske!

Kat
1
Broj katova
3
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
60 m2
Korisna površina
55 m2
Terasa
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00