Kuća iz snova s bazenom, ljetnom kuhinjom i vrtom u Puriasu, Lorca - luksuz i mir na dohvat ruke!

Lorca, Španjolska – ID 12881
509,000 €
Područje 248 m2
Izgled 6+1
More 30 000 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Predstavljamo vam prekrasnu seosku kuću smještenu u mirnom i slikovitom području Purias, Lorca, koja nudi idealnu kombinaciju luksuza i prirodnog okruženja. Kuća ima 5 prostranih spavaćih soba, 3 moderne kupaonice i nalazi se na velikodušnoj parceli od 6.180 m². Imanje ima privatni bazen koji je idealan za rashlađivanje u ljetnim mjesecima i lijepo uređen vrt koji pruža opuštajuću atmosferu i prostor za aktivnosti na otvorenom.

Kuća je opremljena klima uređajem za maksimalnu udobnost u vrućim danima i peći za ugodne zimske večeri. Natkriveni trijem nudi odlično mjesto za opuštanje i sjedenje vani, dok su ljetna kuhinja i prostor za roštilj savršeni za okupljanja s obitelji i prijateljima. U podrumu kuće nalazi se dodatna kuhinja i peć na cjepanice, čime je odvojen dnevni boravak, idealan za goste.

Za vaš automobil na raspolaganju je prostrana garaža. Ova seoska kuća smještena je u lijepo uređenom vrtu koji pruža privatnost i mir te je idealan za ljubitelje prirode.

Ova kuća nalazi se u Puriasu, mirnom području koje nudi sve potrebne sadržaje poput trgovina, restorana i zdravstvenih centara. Purias je udaljen samo 15 minuta vožnje od povijesnog grada Lorca i 8 minuta od popularnog trgovačkog centra Almenara koji nudi širok izbor trgovina i zabave. Za međunarodna putovanja pogodno je što je zračna luka Murcia udaljena samo sat vremena vožnje.

Kao najveći grad na tom području, Lorca je poznata po svojoj bogatoj povijesti, prekrasnoj arhitekturi i kulturnim spomenicima, uključujući slavni dvorac Lorca. Područje je okruženo prekrasnom prirodom, idealno za aktivnosti na otvorenom, a nalazi se nedaleko od obale Sredozemnog mora, što pruža mogućnost izleta na plažu unutar kratke vožnje.

Za više informacija ili dogovor o razgledavanju, ne ustručavajte se kontaktirati nas - ovaj jedinstveni dom čeka na vas!

Broj katova
1
Izgled
6+1
Područje
248 m2
Zaplet
6180 m2
Korisna površina
248 m2
Terasa
YES
Garaža
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
248 m2
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00