Na prodaju stan u prizemlju sa 4 sobe, koji se nalazi u Condado de Alhama u sunčanoj Španjolskoj.

Condado de Alhama, Španjolska – ID 12873
97,000 €
Područje 48 m2
Izgled 3+kk
Pod 3/1
Naknada za uslugu 100 € mjesečno
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju 3-sobni stan na atraktivnoj lokaciji Condado de Alhama, Španjolska. Ovaj apartman se nalazi samo 25 km od mora. Ovaj stan od cigle ukupne stambene površine 48 m² i korisne površine 60 m² nalazi se na trećem katu jednokatnice. Stan je u privatnom vlasništvu iu savršenom je stanju.

Ovo je stan u prizemlju s 3 spavaće sobe i 1 kupaonicom, otvorenim dnevnim boravkom i kuhinjom, zajedničkim bazenom, rezerviranim parkirnim mjestom, klima uređajem, potpuno namješten, pješačka udaljenost do svih usluga; mjesečna naknada za zajednicu iznosi 100 €, što uključuje WIFI, osiguranje, sigurnost, održavanje zajedničkog prostora i zaštitu 24/7.

Raspored stana uključuje prostrani dnevni boravak s kuhinjom, tri spavaće sobe, kupaonicu i terasu koja je idealna za odmor na svježem zraku. U prodaju je uključeno i parkirno mjesto, koje će osigurati udobno parkiranje vašeg automobila.

Condado de Alhama popularno je mjesto koje nudi potpune građanske pogodnosti i idealno je za stalni boravak i boravke na odmoru. Nekretnina se nalazi u mirnom okruženju koje također omogućava brz pristup centru grada i moru.

Ovaj apartman je idealan izbor za one koji traže ugodan život za svoje godine uz more, au isto vrijeme na mirnoj lokaciji i okruženju u Španjolskoj s mogućnostima za rekreacijske aktivnosti i potpunim građanskim sadržajima. Španjolska je odličan izbor za odležavanje u mjestu zbog svoje povoljne klime koja nudi toplo i sunčano vrijeme veći dio godine. Zdravstvena skrb ovdje je visokog standarda, a bogata kultura i raznolike aktivnosti olakšavaju održavanje aktivnog načina života. Ne ustručavajte se kontaktirati nas za više informacija ili da dogovorimo obilazak.

Hvala što ste odabrali Moje Nemovost U Moře, tvrtku kojoj se najviše vjeruje na tržištu.

Kat
3
Broj katova
1
Izgled
3+kk
Područje
48 m2
Korisna površina
60 m2
Terasa
12 m2
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00