Prekrasna kuća s krovnom terasom i pogledom na planine u Camposolu, Španěls

Camposol, Španjolska – ID 12887
174,995 €
Područje 86 m2
Izgled 3+kk
More 15 000 m
Stanje Gotovo

Predstavljamo vam prekrasnu kuću s vrtom okrenutim prema jugozapadu koja nudi savršenu lokaciju za vaš novi dom ili ljetni odmor. Ima 2 prostrane spavaće sobe i 2 kupaonice, idealne za ugodan život.

Izgrađena površina kuće je 86 m², što osigurava ugodan i praktičan životni prostor.

Kuća ima solarij na krovu s prekrasnim pogledom na okolne planine gdje možete uživati u zalascima sunca. Za hladnije večeri tu je elegantna peć na drva koja stvara ugodnu atmosferu. Na krovnoj terasi ili ispred kuće nalazi se idealan prostor za roštiljanje gdje možete uživati u sjedenju i zabavi na otvorenom.

U vrtu postoji prostor za izgradnju privatnog bazena, što pruža još više mogućnosti za opuštanje.

Parcela površine 600 m² pruža dovoljno privatnosti i prostora za vrt i mogući bazen. Dostupan je i praktičan parking izvan ceste.

Veliki podzemni objekt pruža obilje skladišnog prostora ili mogućnost daljnjeg korištenja.

Nekretnina se nalazi u mirnom dijelu vrlo popularnog rezidencijalnog golf kompleksa Camposol. Camposol leži u prirodnoj širokoj dolini i okružen je raznim planinskim lancima i prekrasnim otvorenim krajolikom.

Camposol ima dva trgovačka centra, oba s nizom supermarketa, trgovina, veterinara, optičara, frizera, zubara, banke, pošte, barova i restorana uključujući indijsku, kinesku, španjolsku, englesku, talijansku i bugarsku kuhinju. Tu je i dom zdravlja, ljekarna, društveni centar i naravno golf igralište s 18 rupa i klub koji ugošćuje mnoga društvena događanja, glazbu uživo itd.

Camposol je lako dostupan, samo 15 minuta vožnje od prekrasnih mediteranskih plaža i luke Puerto de Mazarron, 30 minuta od zračne luke Corvera (Murcia) i 1 sat od zračne luke Alicante.

Ova kuća savršena je kombinacija udobnosti i mira sa svim španjolskim šarmom. Ne oklijevajte i dođite vidjeti svoj dom iz snova!

Nudimo profesionalnu i bezbrižnu uslugu pri kupnji ove nekretnine. Naša tvrtka pomoći će vam u svakom koraku, od pregleda do obavljanja svih potrebnih formalnosti. Zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu na tržištu nekretnina u Španjolskoj, jamčimo vam sigurnu i glatku transakciju. Ne ustručavajte se kontaktirati nas za više informacija ili za organiziranje osobnog obilaska. Ovaj jedinstveni dom uskoro može biti vaš!

Broj katova
1
Izgled
3+kk
Područje
86 m2
Zaplet
600 m2
Korisna površina
86 m2
Terasa
YES
Izgrađeno područje
86 m2
Parkiralište
YES
Podrum
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00