Prostrana kuća u slikovitoj Kalaspaari s velikom okućnicom od 6000 m²

Calasparra, Španjolska – ID 12882
239,000 €
Područje 180 m2
Izgled 6+kk
More 85 000 m
Stanje Gotovo

Predstavljamo vam prekrasnu kuću koja se nalazi na velikoj parceli od 6000 m². Nalazi se u slikovitom okruženju gradića Calasparra, poznatog po prekrasnim prirodnim krajolicima, tišini i autentičnoj atmosferi španjolskog sela.

Ova kuća nudi 5 prostranih spavaćih soba, idealnih za veliku obitelj ili goste, te 3 moderne kupaonice koje jamče maksimalnu udobnost. Izgrađena površina kuće je 180 m², što pruža dovoljno prostora za udoban i luksuzan život. Tu je i bazen koji je savršeno mjesto za rashlađivanje u vrućim ljetnim danima te natkriveni parking za Vaše vozilo. Lijepo uređen vrt odličan je za opuštanje i obiteljska okupljanja, dok je velika terasa idealna za objedovanje na otvorenom s prekrasnim pogledom na okolni krajolik.

Kuća je opremljena klima uređajem i grijanjem koji osiguravaju ugodnu temperaturu tijekom cijele godine, te potpuno opremljenom kuhinjom spremnom za odmah korištenje. Internet i moderna tehnologija dostupni su u kući za vašu svakodnevnu udobnost. Ova je kuća potpuno namještena, što znači da se odmah možete useliti i početi uživati u njenom luksuzu i udobnosti.

Smješten u regiji Costa Cálida, Calasparra je smještena u planinskom području na sjeverozapadu pokrajine Murcia. Za razliku od okolnog sušnog krajolika, Calasparra koristi četiri rijeke, uključujući rijeku Segura, koja omogućuje uzgoj poznate riže Calasparra, čija tradicija seže u 14. stoljeće. Grad je u susjedstvu drugih prekrasnih lokacija kao što su Cieza, Mula, Cehegín, Moratalla i pokrajina Albacete.

Ako se želite sunčati na plaži i navečer uživati u večeri u restoranu na obali, Puerto de Mazarrón je udaljen samo 1 sat i 20 minuta vožnje automobilom.

Ova izuzetna kuća u Calaspari nudi savršenu kombinaciju mira, prirodne ljepote i moderne udobnosti. Kontaktirajte nas kako bismo dogovorili razgledavanje ove izuzetne nekretnine.

Broj katova
1
Izgled
6+kk
Područje
180 m2
Zaplet
6000 m2
Korisna površina
180 m2
Terasa
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
180 m2
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00