Prostrane 4 sobe, Torrevieja, Španjolska

Torrevieja, Španjolska – ID 12801
153,000 €
Područje 83 m2
Izgled 4+kk
Pod 1/5
More 600 m
Stanje Gotovo

Nudimo prostrani apartman u centru Torrevieje koji ima sve što je potrebno za ugodan život u blizini mora. Ovaj stan od 83 m2 nalazi se na prvom katu i nudi prostrani dnevni boravak u kojem se možete osjećati kao kod kuće.

S tri spavaće sobe i dvije kupaonice, ovaj stan je idealan za obitelji ili one koji žele puno prostora za goste ili ured. Uživajte na vlastitom balkonu gdje možete uživati u sunčanim danima i lijepim večerima.

Lokacija je apsolutno izuzetna, samo 600 metara od mora, što znači da se možete opustiti na plaži ili šetati uz obalu svaki dan.

Ako tražite stan u centru Torrevieje s puno prostora i udobnosti, ovo je za vas. Ne zaboravite rezervirati obilazak i prepustite se atmosferi ovog sjajnog apartmana!

Mojenemovitostumore pruža kompletnu uslugu, od obrade dokumentacije, prijevoda, pravne podrške, prijenosa energije i naknadnog plaćanja operativnih naknada, do najma uključujući transfere iz zračne luke, prijavu i odjavu gostiju, čišćenje s pranjem i peglanjem posteljinu, oglašavanje na Bookingu i besplatno na web stranici tvrtke, upravljanje i redovite preglede nekretnine, vršimo adaptacije prema željama klijenata i renoviranja. Radimo sve što je potrebno našim klijentima nakon prijenosa vlasništva.

Kat
1
Broj katova
5
Izgled
4+kk
Područje
83 m2
Korisna površina
75 m2
Balkon
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00