Prostrani bungalov u prizemlju, 220 metara od Playa de Los Náufragos, Torrevieja, Španjolska

Torrevieja, Španjolska – ID 14793
139,900 €
Područje 53 m2
Izgled 3+kk
More 220 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Ovaj svijetli i renovirani bungalov u prizemlju nalazi se u jednom od najpoželjnijih područja Torrevieje, samo 220 metara od popularne Playa de Los Náufragos. Nekretnina nudi idealnu opciju kako za stalni boravak tako i kao priliku za ulaganje, na primjer za kratkoročni najam.

Površina: 55 m² izgrađene i 51 m² korisne površine.

Prostrani dnevni boravak povezan s modernom otvorenom kuhinjom, 2 dvokrevetne spavaće sobe i 1 kupaonica s tušem.

Prednja terasa od 20 m² idealna za sjedenje na otvorenom i dvorište od 15 m² koje se može koristiti kao ostava, ured ili druga prostorija.

Bungalov je opremljen klima uređajem za cjelogodišnji komfor, namještajem i tehnikom što osigurava trenutnu mogućnost useljenja.

Ovaj bungalov nalazi se na jednoj od najboljih lokacija u Torrevieji, što znači da je plaža doslovno samo nekoliko koraka od kuće. Područje Playa de Los Náufragos poznato je po svojoj čistoći, aktivnostima na plaži i obiteljskoj atmosferi. U blizini ćete pronaći supermarkete, restorane, trgovine i druge važne usluge.

Torrevieja nudi ne samo prekrasne plaže, već i kulturne i sportske aktivnosti. Grad je prepun načina života, uključujući širok izbor restorana, trgovačkih centara i medicinskih ustanova. Laguna de La Mata i Torrevieja popularni su prirodni rezervati koji svojom ljepotom i ljekovitim svojstvima privlače posjetitelje iz cijelog svijeta.

Torrevieja je lako dostupna iz međunarodne zračne luke Alicante-Elche, udaljene otprilike 40 minuta vožnje. Grad također ima pouzdanu mrežu javnog prijevoza koja omogućuje dobru povezanost s ostalim dijelovima grada i okolnim područjima.

Španjolska je jedna od najpopularnijih destinacija za ulaganje u nekretnine zbog svoje povoljne klime, niskih troškova života i bogate turističke industrije. Posjedovanje nekretnine uz more daje vam ne samo priliku za opuštanje i opuštanje uz plažu, već i veliki potencijal za iznajmljivanje, posebno u popularnim odredištima kao što je Torrevieja.

Naša tvrtka Mojenemovitostumore.cz specijalizirana je za prodaju nekretnina na atraktivnim lokacijama uz more u Španjolskoj. Nudimo sveobuhvatne usluge, uključujući pravne savjete i administrativnu podršku, kako bismo osigurali neometano odvijanje cijelog procesa kupnje. Bilo da tražite kuću na moru ili priliku za ulaganje, pomoći ćemo vam pronaći idealnu nekretninu za ispunjenje vaših snova.

Kontaktirajte nas danas za više informacija i dogovor o razgledavanju ovog prekrasnog bungalova.

Broj katova
1
Izgled
3+kk
Područje
53 m2
Zaplet
70 m2
Korisna površina
51 m2
Terasa
YES
Bazen
bazeni
Izgrađeno područje
53 m2
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00