Prostrani renovirani stan s 4 spavaće sobe s izravnim pogledom na more u Torrevieji, Španjolska

Torrevieja, Španjolska – ID 14714
240,000 €
Područje 120 m2
Izgled 5+kk
Pod 3/5
More 10 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Ovaj renovirani stan u traženom području Paseo Marítimo, Torrevieja, nudi idealnu priliku za one koji žele u potpunosti iskoristiti obalni život na Costa Blanci.

Nalazi se samo nekoliko koraka od šetnice i prirodnih bazena, s prekrasnim pogledom na more s vaše terase.

Ovaj svijetao i prostran stan ukupne građevinske površine 120 m² i korisne površine 99 m² nalazi se na trećem katu zgrade s liftom, izgrađene 1981. godine. Stan je kompletno renoviran i spreman za korištenje. za trenutno useljenje. Ima 4 spavaće sobe, od kojih jedna ima izravan izlaz na ostakljenu terasu s pogledom na more, idealnu za obitelji ili one koji traže puno prostora za goste.

Dnevni boravak povezan je s velikom ostakljenom terasom od 15 m², gdje možete uživati u jutarnjoj kavi uz izlazak sunca ili se navečer opustiti slušajući morske valove. Odvojena kuhinja potpuno je opremljena modernim uređajima i nudi mnogo prostora za pohranu. U sklopu kuhinje nalazi se i galerija za perilicu rublja. Cijeli stan je svijetao i prozračan, opremljen PVC stolarijom sa komarnicima i klima uređajem u dnevnom boravku. Spavaće sobe su opremljene ugradbenim ormarima i stropnim ventilatorima, što osigurava ugodan boravak i tijekom ljetnih mjeseci.

Obje kupaonice su moderne, opremljene tuš kabinama sa staklenim paravanima i električnim grijanjem vode. Podovi su obloženi keramičkim pločicama koje nisu samo izdržljive, već se i lako održavaju. Zahvaljujući svojim karakteristikama, ovaj apartman je idealan izbor kako za stalni život tako i kao drugi dom uz more.

Paseo Marítimo jedno je od najatraktivnijih područja Torrevieje, poznato po prekrasnoj šetnici uz more koja nudi širok izbor restorana, kafića i barova s pogledom na more. To je popularno mjesto među domaćim stanovništvom i turistima. Njegov središnji položaj čini Paseo Marítimo idealnim za one koji žele biti nadomak svih sadržaja - trgovački centri, škole i medicinske ustanove udaljeni su samo nekoliko minuta hoda od objekta.

Torrevieja je dinamičan obalni grad na jugoistočnoj obali Španjolske, poznat po mediteranskoj klimi, slanim jezerima i širokom rasponu kulturnih i zabavnih aktivnosti. Playa del Cura, Playa de los Locos i druge prekrasne plaže nalaze se u neposrednoj blizini apartmana. Ova lokacija nudi ne samo odličan pristup plažama, već i mogućnost šetnje uz obalnu šetnicu te jednostavan pristup javnom prijevozu.

Ovaj stan izvrstan je izbor za one koji traže drugi dom, život tijekom cijele godine ili priliku za ulaganje s mogućnostima najma. Zahvaljujući strateškom položaju tik uz more, ova nekretnina je vrlo atraktivna turistima i investitorima iz cijelog svijeta. Blage zime i vruća ljeta čine Torrevieju savršenim mjestom za opuštanje tijekom cijele godine.

Naša tvrtka Mojenemovitostumore.cz specijalizirana je za prodaju nekretnina na atraktivnim lokacijama uz more u Španjolskoj. Pružamo cijeli niz usluga uključujući pravne savjete, pomoć u financiranju i administrativnu podršku kako bismo osigurali besprijekoran proces kupnje nekretnine. S našim iskustvom i detaljnim poznavanjem lokalnog tržišta, pomoći ćemo vam pronaći pravi dom koji će zadovoljiti sve vaše ideje i zahtjeve.

Ako ste zainteresirani za ovu nekretninu, ne ustručavajte se kontaktirati nas za više informacija ili dogovoriti osobno razgledavanje. Ovaj prostrani apartman s izravnim pogledom na more u Paseo Marítimo jedinstvena je prilika da ispunite svoj san o životu uz more i uživanju u svim ljepotama Costa Blance!

Kat
3
Broj katova
5
Izgled
5+kk
Pogled na more
YES
Područje
120 m2
Korisna površina
99 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00