Samostojeća kuća s 3 spavaće sobe s grijanim bazenom i prekrasnim pogledom Camposol, Španjolska

Camposol, Španjolska – ID 12888
159,995 €
Područje 60 m2
Izgled 3+kk
More 12 000 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Otkrijte šarm ove samostojeće vile koja nudi udoban život u popularnom rezidencijalnom području Camposol Golf Development. Ova vila ima 2 spavaće sobe i moderniziranu kupaonicu, moderniziranu kuhinju te je kompletno opremljena bijelom tehnikom. Privatni grijani bazen veličine 6x3m² i stražnja terasa okrenuta prema jugu pružaju idealno mjesto za opuštanje i sunčanje. Prednja terasa gleda na bazen, dok krovna terasa pruža panoramski pogled na okolni krajolik i planine. Vila je opremljena klima uređajem, stropnim ventilatorima i kaminom na drva, što osigurava udobnost tijekom cijele godine.

Tu je i parking izvan ceste, alarmni sustav i prostrano betonsko postolje. Vrt je jednostavan za održavanje i pruža prekrasan pogled na okolnu prirodu. Imanje se nalazi u mirnom dijelu Camposol, koji je okružen širokom dolinom i planinskim lancima.

Stambeno područje Camposol nudi dva trgovačka centra sa širokim izborom supermarketa, trgovina, veterinara, optičara, frizera, stomatologa, banaka, poštanskih ureda, barova i restorana s raznim kuhinjama, uključujući indijsku, kinesku, španjolsku, englesku, talijansku i bugarsku . Tu su i Dom zdravlja, ljekarna i Društveni dom. Naravno, tu je i golf teren s 18 rupa te klupska kuća u kojoj se održavaju društvena događanja i glazba uživo.

Camposol je idealno smješten samo 15 minuta vožnje od prekrasnih mediteranskih plaža i luke Puerto de Mazarrón. Međunarodna zračna luka Murcia (Corvera) udaljena je 30 minuta vožnje, a zračna luka Alicante otprilike 1 sat. Dođite i otkrijte udoban život u ovom slikovitom dijelu španjolske pokrajine.

Broj katova
1
Izgled
3+kk
Područje
60 m2
Zaplet
400 m2
Korisna površina
60 m2
Terasa
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
60 m2
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00