Svijetao i prostran stan s 3 spavaće sobe na prodaju samo 350m od Playa del Cura, Torrevieja

Torrevieja, Španjolska – ID 14729
165,500 €
Područje 91 m2
Izgled 4+kk
Pod 3/5
More 350 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Ovaj prekrasan stan idealan je izbor za one koji traže udoban život u primorskom gradiću Torrevieja, nedaleko od Playa del Cura. Nudi izvrsnu investicijsku priliku zbog svoje izvrsne lokacije i dobrog stanja.

Stan ukupne stambene površine 91 m² ima tri spavaće sobe, dvije kupaonice i dvije prostrane terase koje osiguravaju dovoljno sunca tijekom cijelog dana.

Stan je vrlo dobro raspoređen sa orijentacijom na istok, što cijeli interijer čini svijetlim i prozračnim. Sve sobe imaju pristup dnevnom svjetlu. Dnevni boravak je povezan s glavnom terasom koja je idealna za sjedenje na otvorenom. Na drugu terasu se izlazi iz jedne od spavaćih soba, što pruža prostor za privatnost i opuštanje. Nekretnina je potpuno opremljena i odmah useljiva. Kuhinja je prostrana i neovisna, s puno prostora za pohranu. Spavaće sobe su opremljene ugradbenim ormarima, a glavna spavaća soba ima vlastitu kupaonicu s kadom.

U stanu je ugrađen klima uređaj koji osigurava ugodnu temperaturu tijekom cijele godine. Zgrada ima lift, što olakšava pristup nekretnini. Iako stan nema vlastito parkirno mjesto, u blizini ima dosta javnih parkirnih mjesta.

Ulaganje u nekretnine na španjolskoj obali, posebno na tako atraktivnim lokacijama kao što je Torrevieja, nudi niz prednosti. Stabilna mediteranska klima s više od 300 sunčanih dana godišnje osigurava ugodne uvjete za život i rekreaciju. Posjedovanje apartmana uz more pruža ne samo mogućnost uživanja na prekrasnim plažama, već i mogućnost iznajmljivanja tijekom turističke sezone, što može donijeti zanimljiv prihod.

Područje Playa del Cura jedno je od najpopularnijih stambenih područja u Torrevieji. Zahvaljujući blizini plaže i odličnoj prometnoj povezanosti, ova lokacija je idealna kako za stalni boravak tako i za rekreativne svrhe. U neposrednoj blizini nalaze se svi potrebni sadržaji - supermarketi, restorani, kafići, barovi i medicinske ustanove. Škole i sportski objekti također su unutar pješačke udaljenosti.

Playa del Cura je jedna od najtraženijih plaža u Torrevieji zahvaljujući finom pijesku, kristalno čistoj vodi i svim sadržajima uključujući restorane i trgovine na promenadi. Idealno je mjesto za obiteljske aktivnosti, kupanje i opuštanje na suncu.

Torrevieja je udaljena samo 45 minuta vožnje od međunarodne zračne luke Alicante-Elche, koja nudi zračne veze s mnogim europskim odredištima. Izvrsna prometna dostupnost autocestom osigurava laku povezanost s drugim gradovima u regiji, kao što su Murcia i Cartagena. Grad je također dobro povezan javnim prijevozom, što omogućuje jednostavno kretanje po okolici bez potrebe za korištenjem automobila.

Naša tvrtka Mojenemovitostumore.cz specijalizirana je za prodaju nekretnina na najatraktivnijim lokacijama na španjolskoj obali. Pružamo punu podršku uključujući pravne savjete, pomoć u financiranju i administrativnu podršku kako bismo osigurali da cijeli proces kupnje teče glatko i bez komplikacija. Zahvaljujući našem poznavanju tržišta i individualnom pristupu, pomoći ćemo Vam pronaći nekretninu koja ispunjava Vaše zamisli i očekivanja.

Kontaktirajte nas danas za više informacija ili za dogovor o razgledavanju ovog svijetlog stana u Torrevieji. Ako ova ponuda ne ispuni vaša očekivanja, rado ćemo pronaći druge nekretnine za vas u skladu s vašim specifičnim zahtjevima na području Torrevieje, Alicantea ili na drugim prekrasnim lokacijama na obali Španjolske.

Kat
3
Broj katova
5
Izgled
4+kk
Područje
91 m2
Korisna površina
81 m2
Balkon
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00