4 sobe, Elegantna vila s bazenom i prekrasnim pogledom u rezidencijalnom području Camposol, Španjolska

Camposol, Španjolska – ID 12889
199,900 €
Područje 86 m2
Izgled 3+kk
More 12 000 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Otkrijte šarm ove samostojeće vile koja nudi udoban život na parceli od 600 m² u popularnom rezidencijalnom području Camposol Golf Development. Ova nekretnina ima 3 spavaće sobe i 2 kupaonice, prostrani prilaz i vrt sa zrelim biljkama i izborom voćaka. Vanjska garnitura ispod pergole idealna je za opuštanje, dok južno orijentirana parcela nudi obilje sunca. Ima privatni bazen 8x4 m² i krovnu terasu sa tri ostave. Prozorske rešetke i mreže protiv insekata osiguravaju sigurnost i udobnost.

Nekretnina je kompletno namještena i opremljena bijelom tehnikom, klimom, stropnim ventilatorima, centralnim grijanjem i kaminom na drva. Terasa koja okružuje kuću i pošljunčani vrt pružaju dovoljno prostora za aktivnosti na otvorenom, a održavanje je minimalno. Pogled na bazen i planinu doprinosi privlačnosti ove kuće.

Camposol (zemlja sunca) nalazi se u prirodnoj, širokoj dolini okruženoj planinskim lancima i otvorenim krajolikom. Stambeno područje nudi dva trgovačka centra s raznim supermarketima, trgovinama, veterinarima, optičarima, frizerima, stomatolozima, bankom, poštom, barovima i restoranima s raznim kuhinjama uključujući indijsku, kinesku, španjolsku, englesku, talijansku i bugarsku. Ovdje ćete također pronaći dom zdravlja, ljekarnu i društveni centar. Naravno, tu je i golf teren s 18 rupa te klupska kuća u kojoj se održavaju društvena događanja i glazba uživo.

Camposol je idealno smješten samo 15 minuta vožnje od prekrasnih mediteranskih plaža i luke Puerto de Mazarrón. Međunarodna zračna luka Murcia (Corvera) udaljena je 30 minuta vožnje, a zračna luka Alicante otprilike 1 sat. Dođite i otkrijte udoban život u ovom slikovitom dijelu španjolske pokrajine.

Broj katova
1
Izgled
3+kk
Područje
86 m2
Zaplet
600 m2
Korisna površina
86 m2
Terasa
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
86 m2
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00