Ekskluzivan stan uz more u Torrevieji. Savršena investicija i idealno mjesto za život na samo nekoliko koraka.

Torrevieja, Španjolska – ID 14354
120,000 €
Područje 60 m2
Izgled 3+kk
Pod 2/2
More 300 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Ovaj prekrasan stan s 3 spavaće sobe u Torrevieji, Alicante, nalazi se u mirnom području, što ga čini idealnim i za stalni boravak i za odmor.

Veličina od 60 m² nudi ugodnu pozadinu za obitelj ili pojedinca koji traži nekretninu blizu mora. Sastoji se od dnevnog boravka s kuhinjom, dvije spavaće sobe, kupaonice, balkona i terase na kojoj možete uživati u ugodnoj španjolskoj klimi i pogledu na okolicu. Stan je kompletno namješten, uključujući namještaj i tehniku, tako da je odmah useljiv. Lokacija je atraktivna zbog blizine svih sadržaja poput škola, zdravstvenih ustanova, supermarketa i trgovina, kao i mora koje je udaljeno svega 300 metara.

Torrevieja je poznata po ugodnoj klimi tijekom cijele godine i popularno je ljetovalište. Apartman se nalazi u blizini plaže koja pruža izvrsne mogućnosti za kupanje i vodene aktivnosti. Ljubitelji golfa će cijeniti blizinu golf terena.

Grad Torrevieja nudi širok raspon aktivnosti u slobodno vrijeme - od vodenih sportova poput ronjenja i jedrenja na dasci, do golfa i šetnje prekrasnom obalnom šetnicom koja je puna restorana, kafića, barova i tržnica. U blizini je i prirodni rezervat te slane lagune s ljekovitim učinkom.

Zahvaljujući redovnoj autobusnoj liniji i dobroj cestovnoj mreži, stan je lako dostupan, što osigurava praktičnu vezu s okolicom.

Španjolska je jedno od najpopularnijih turističkih odredišta u Europi, poznato po svojoj bogatoj kulturnoj baštini, raznolikom krajoliku i izuzetnoj klimi. Regija Alicante, u kojoj se nalazi Torrevieja, poznata je po prekrasnim plažama i golf terenima. Španjolska također nudi stabilno investicijsko okruženje, što kupnju nekretnine čini privlačnom opcijom za život i ulaganje.

Ulaganje u ovu nekretninu predstavlja izvrsnu priliku, posebice zbog atraktivnosti područja za dugoročno stanovanje i turizam. Ako ste zainteresirani za obilazak ili trebate više informacija, slobodno nas kontaktirajte.

Naša tvrtka Moje Nemovost u Moře pružit će vam kompletnu uslugu prilikom kupnje, uključujući pravne savjete i administrativnu podršku. Pomoći ćemo vam pronaći i uložiti u nekretninu koja neće gubiti na vrijednosti, a osigurati vam udobnost i zadovoljstvo.

Kat
2
Broj katova
2
Izgled
3+kk
Područje
60 m2
Korisna površina
58 m2
Terasa
YES
Balkon
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00