Kuća u nizu s pogledom na planine u Camposolu, Mazarrón, Španjolska

Camposol, Španjolska – ID 14699
76,000 €
Područje 110 m2
Izgled 3+kk
More 15 000 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Na našoj web stranici možete pronaći više od 200 drugih nekretnina u ovoj regiji.

Nudimo vam gradsku kuću s 2 spavaće sobe i 1 kupaonicom koja je potpuno namještena i odmah useljiva.

Ova prekrasna nekretnina nalazi se u mirnom području Camposol u Mazarrónu, Murcia, Španjolska. kuća ima privatnu krovnu terasu s prekrasnim pogledom na planine i orijentirana je na jugozapad, što jamči veliku osunčanost veći dio dana.

Kuća ima prednju i stražnju terasu, što osigurava mogućnost uživanja u vanjskom prostoru s obje strane. Osim toga, tu je i solarij te spremište u podrumu.

Objekt je potpuno opremljen klima uređajem i stropnim ventilatorima za maksimalnu udobnost tijekom vrućih ljetnih dana.

Camposol je popularno rezidencijalno područje u blizini Mazarróna, idealno za one koji traže mirno okruženje sa svim sadržajima nadohvat ruke. U blizini ćete pronaći golf teren, restorane, supermarkete, ljekarne i druge usluge. Camposol je odlično mjesto za one koji žele uživati u životu u udobnoj kući s prekrasnim okruženjem.

Grad Mazarrón i njegovo obalno područje Puerto de Mazarrón poznati su po prekrasnim plažama s Plavom zastavom. U ovom mjestu možete uživati u mirnom životu uz more uz široku ponudu vodenih sportova i pješačkih staza.

Camposol i Mazarrón su lako dostupni iz velikih gradova kao što su Murcia i Cartagena. Najbliža zračna luka, Murcia-Corvera, udaljena je otprilike sat vremena vožnje. Zahvaljujući izvrsnoj prometnoj infrastrukturi, možete se lako kretati područjem i uživati u svim pogodnostima koje regija nudi.

Ulaganje u nekretnine na ovom području donosi pogodnosti kako za rekreacijske svrhe tako i za dugoročni život. Zahvaljujući ugodnoj mediteranskoj klimi, možete uživati u toplim ljetnim danima i blagim zimama. Nekretnine u ovom dijelu Španjolske vrlo su cijenjene i pogodne za kratkoročni i dugoročni najam.

Španjolska nudi odlične životne uvjete, sunčano vrijeme tijekom cijele godine i niske troškove života. Ulaganje u nekretnine u obalnim područjima kao što je Camposol u Mazarrónu idealno je za osobnu upotrebu i iznajmljivanje. Naša tvrtka Mojenemovitostumore.cz pomoći će vam pronaći pravu nekretninu uz more koja će zadovoljiti vaše potrebe i investicijske ciljeve. S našim iskustvom i širokim portfeljem nekretnina, spremni smo vam pomoći tijekom cijelog procesa kupnje.

Ne ustručavajte se kontaktirati nas i rado ćemo vam pomoći u odabiru!

Broj katova
2
Izgled
3+kk
Područje
110 m2
Zaplet
60 m2
Korisna površina
53 m2
Terasa
YES
Izgrađeno područje
55 m2
Parkiralište
YES
Podrum
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00