Luksuzni apartmani na Mallorci u blizini prekrasnih plaža i golf terena. Završna faza prodaje!

Mallorca, Španjolska – ID 14505

Prodaju se novi stanovi u velikom kompleksu na Mallorci

Završna faza prodaje!

Ne propustite priliku kupiti stan u jednom od najljepših kutaka Mallorce.

Ovaj jedinstveni razvojni projekt nudi moderne 3-sobne stanove površine 61,35 m² u mediteranskom stilu, gdje dominira bijela boja, a svaki detalj je dizajniran s visokim standardima kvalitete. Kompleks se nalazi usred prostranih vrtova s tipičnom lokalnom florom, dva velika bazena i izvrsnim pristupom sunčanoj klimi Mallorce.

Apartmani su različite orijentacije , tako da možete odabrati onaj koji odgovara vašim željama. Svaki apartman nudi dnevni boravak s kuhinjom, 2 spavaće sobe, 2 kupaonice i prostrane terase s prekrasnim pogledom na uređene vrtove, bazene i okolni krajolik. Apartmani u prizemlju također imaju vlastitu terasu od 17,25 m 2 i privatni vrt od 79,84 m 2, idealan za odmor i opuštanje, a ostali apartmani imaju velike terase od 17,25 m 2 koje vam omogućuju potpuno uživanje u mediteranskoj klimi.

Kvalitetna oprema i suvremena tehnologija osiguravaju ugodan život: klimatizacija, aerotermija, dvostruki prozori i štedna LED rasvjeta. Svaki stan ima vanjsko parkirno mjesto, spremište, pristup liftu i zajednički bazen.

Cijene od 355.000€.

Završetak projekta:

  • Faza I i II: Prodano
  • Faza III: Blok 7 & 8 – Prodano
  • Faza IV: Blok 3 & 4. – rujna 2025

Položaj: Kompleks se nalazi u slikovitom mjestu s prekrasnim plažama i uvalama. U blizini je yacht club i poznato golf igralište s 18 rupa. Ovo područje idealno je odredište kako za obiteljski odmor tako i za miran i luksuzan život na Mallorci. Također nudi obilje mogućnosti za vodene sportove i ljubitelje golfa koje će zadovoljiti i najzahtjevnije igrače.

Udaljenosti:

  • 55 km od zračne luke Palma
  • 1 km od plaže

Mallorca nije samo raj za ljubitelje plaže i golfa, već i mjesto koje je sačuvalo svoju tradicionalnu mediteransku atmosferu. Čiste plaže s finim pijeskom, prekrasne uvale s kristalno čistim morem i raznolika priroda čine ovaj otok izuzetnim mjestom za život ili rekreaciju. Ugodni restorani, barovi i butici nalaze se samo nekoliko koraka od kompleksa, što području daje jedinstveni šarm.

Prednosti kupnje nekretnine u Španjolskoj:
Ulaganje u nekretnine na Mallorci ne samo da vam daje odlično mjesto za opuštanje, već i povoljne porezne uvjete za strane ulagače. Španjolska je atraktivna zemlja za dugoročna ulaganja, posebno na tako popularnom otoku kao što je Mallorca, gdje vrijednosti nekretnina i dalje rastu. Osim toga, dobivanje rezidencije u Španjolskoj je relativno jednostavno, što nudi dodatne pogodnosti za one koji planiraju provesti više vremena u ovom mediteranskom biseru.

Spremni smo Vam pomoći oko svih koraka u kupnji Vašeg stana iz snova. Ne ustručavajte se kontaktirati nas - rado ćemo Vam pružiti sve informacije i savjetovati Vas pri odabiru nekretnine koja će upravo odgovarati Vašim potrebama.

Radujemo se vašem odgovoru!

Bazen
bazeni

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00