Sjajan potpuno namješten stan u blizini plaže u Puerto de Mazarrón, Murcia, Španjolska

Puerto de Mazarrón, Španjolska – ID 14701
79,000 €
Područje 40 m2
Izgled 3+kk
Pod 1/4
More 100 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Na našoj web stranici možete pronaći više od 200 drugih nekretnina u ovoj regiji.

Ovaj potpuno namješten stan u prizemlju nalazi se u popularnom primorskom gradu Puerto de Mazarrón u regiji Murcia u Španjolskoj.

Stan je dio zatvorenog stambenog kompleksa s dovoljno parkirnih mjesta i zajedničkim vanjskim tuševima. Nudi udoban život sa 2 spavaće sobe i 1 kupaonicom, a velika prednost mu je blizina plaže i svih sadržaja kao što su trgovine, restorani, ljekarne i kafići.

Apartman je idealan kako za obiteljski odmor tako i za stalni boravak.

S punim sadržajima i opremljenom kuhinjom povezanom s dnevnim boravkom, odmah je spreman za useljenje, što ga čini atraktivnom opcijom čak i za one koji traže nekretninu za odmor s potencijalom zarade.

Puerto de Mazarrón jedno je od najpopularnijih ljetovališta na Costa Cálidi. Grad je poznat po svojim pješčanim plažama s Plavom zastavom, idealnim za obiteljski odmor, opuštanje ili sportove na vodi. Puerto de Mazarrón nudi širok izbor trgovina, restorana, kafića i drugih usluga koje su u blizini apartmana, što ga čini savršenim izborom za svakodnevni život ili kao ulaganje u nekretninu za odmor.

Ovo je područje popularno i među roniocima zbog kristalno čistog mora i bogatog podmorja. Postoje i mnogi prirodni rezervati i pješačke staze oko grada koji privlače ljubitelje prirode.

Puerto de Mazarrón je lako dostupan iz većih gradova kao što su Murcia i Cartagena i samo je sat vremena vožnje od zračne luke Murcia-Corvera. Dobra prometna infrastruktura ovog područja znači da možete lako doći do drugih dijelova Španjolske, što ga čini izvrsnom bazom za putovanje diljem zemlje.

Španjolska nudi ugodnu klimu tijekom cijele godine, prekrasne plaže i niske troškove života, što je čini popularnim odredištem za strane ulagače i iseljenike.

Ulaganje u nekretninu uz more donosi ne samo mogućnost posjedovanja vlastite kuće na lijepoj lokaciji, već i mogućnost daljnjeg najma i zanimljive povrate. Nekretnine u odmaralištima kao što je Puerto de Mazarrón imaju trajnu vrijednost zbog velike potražnje za turističkim boravkom. Imati vlastiti apartman na takvoj lokaciji znači da možete uživati u odmoru kad god poželite i istovremeno zaraditi novac u razdoblju kada ga sami ne koristite.

Mojenemovitostumore.cz je vaš stručnjak za prodaju nekretnina uz more. Svojim iskustvom i profesionalnim pristupom pomoći ćemo Vam pronaći idealnu nekretninu koja će ispuniti Vaša očekivanja. Nudimo širok izbor nekretnina od apartmana do luksuznih vila, a rado ćemo vam pružiti punu pomoć u cijelom procesu kupnje.

Ne ustručavajte se kontaktirati nas i mi ćemo vam pomoći pronaći upravo ono što tražite!

Kat
1
Broj katova
4
Izgled
3+kk
Područje
40 m2
Korisna površina
37 m2
Balkon
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00