4 sobe, Vila s proširenjem garaže i bazenom, Camposol, Španjolska

Camposol, Španjolska – ID 13073
279,000 €
Područje 123 m2
Izgled 4+kk
More 12 000 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Otkrijte svoj novi dom u mirnom i popularnom rezidencijalnom području Camposol Golf Development. Ova nekretnina nudi 3 spavaće sobe i 4 kupaonice, prostrani prilaz s pristupom garaži ispod kuće i potpuno popločan podrum. Parcela od 800 m² ima popločan i šljunčan vrt sa zrelim biljkama i bazen 9x4 m². Velika natkrivena terasa s ljetnom kuhinjom i prostorom za roštilj gleda na bazen. Vanjska kupaonica s tušem, WC-om i umivaonikom, zajedno s praonicom rublja, povećava udobnost. Terasa iznad ljetne kuhinje je proširena i nudi još više prostora za odmor. Parcela okrenuta prema jugozapadu nudi spektakularan pogled, uključujući i s krovne terase koja također ima ormar za skladištenje.

Nekretnina je djelomično namještena i opremljena. Ima alarmni sustav i mreže protiv insekata. Prostor otvorenog plana uključuje dnevni boravak, kuhinju i blagovaonicu gdje klima uređaj, stropni ventilatori i centralno grijanje na ulje osiguravaju udobnost tijekom cijele godine. Rekonstruirane fasade daju kući moderan izgled. Camposol nudi sve pogodnosti uključujući trgovačke centre, zdravstveni centar, društveni centar i golf teren s 18 rupa. Lokacija ove nekretnine je idealna - samo 15 minuta vožnje od prekrasnih mediteranskih plaža i luke Puerto de Mazarrón, 30 minuta od zračne luke Corvera (Murcia) i sat vremena od Alicantea. Dođite i iskusite život u ovom prekrasnom kutku španjolskog sela.

Broj katova
1
Izgled
4+kk
Područje
123 m2
Zaplet
800 m2
Korisna površina
123 m2
Bazen
YES
Izgrađeno područje
123 m2
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00