Luksuzni 3-sobni stan u modernom stambenom kompleksu u blizini golf terena.

Villamartin, Španjolska – ID 13761
236,000 €
Područje 72 m2
Izgled 3+kk
Pod 2/4
Stanje U izgradnji
Sezona Cijela godina

Nudimo vam lijep 3-sobni stan ukupne stambene površine 72,95 m² i korisne površine 62 m², koji se nalazi na drugom katu četverokatnice, smještene u popularnom dijelu Villamartina. na Costa Blanci, Španjolska. Stan je u fazi rohbau izgradnje, planirana dozvola 2024. godine. Tlocrtno se sastoji od prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom, dvije spavaće sobe, kupaonice i balkona od 11,9 m². Osim toga, dostupno je i parkirno mjesto.

Zahvaljujući novogradnji, interijer ćete moći prilagoditi svojim zamislima i potrebama. Stan je idealan kako za stalni život tako i za odmor zahvaljujući izvrsnoj lokaciji i visokom standardu sadržaja u okolici.

Lokacija nudi sve građanske sadržaje uključujući škole, medicinske ustanove, vrtiće, poštu i supermarkete. Prijevoz je osiguran javnim prijevozom, autobusima i lako dostupnim cestama.

Za ljubitelje aktivnog načina života, u mjestu postoje brojne mogućnosti za rekreaciju, kao što su plivanje i golf. Villamartin je poznat po svojim golf terenima i blizini prekrasnih plaža.

Kao bonus, kupac ne plaća proviziju. Nakon kupnje nekretnine, mi se brinemo o svim postprodajnim uslugama na licu mjesta, tako da možete bezbrižno uživati u svom novom domu.

Ova ponuda izvrsna je prilika za ulaganje u kvalitetnu nekretninu na poželjnoj lokaciji. Ne ustručavajte se kontaktirati nas za više informacija ili da dogovorimo obilazak.

Tim MNM

Kat
2
Broj katova
4
Izgled
3+kk
Područje
72 m2
Korisna površina
62 m2
Balkon
11.9 m2
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00