Prostrana kuća s 3 spavaće sobe na poželjnoj lokaciji, Camposol, Španjolska

Camposol, Španjolska – ID 13114
109,000 €
Područje 350 m2
Izgled 3+kk
More 15 000 m
Stanje Gotovo

Nudimo na prodaju prekrasan primjer Fortuna Deluxe vile s puno prostora za vlastiti privatni bazen na mirnoj lokaciji na poželjnoj lokaciji Camposol. Ova nekretnina s rasporedom od 3 sobe i izgrađenom površinom od 60 m² idealna je za one koji traže ugodan život u mirnom dijelu naselja. Okućnica od 350 m² nudi dovoljno prostora za sve vaše potrebe.

Na prednjem dijelu imanja nalazi se velika terasa koja pruža pogled na planine. Ova terasa je idealna za opuštanje i može se po niskoj cijeni ostakliti i pretvoriti u zimski vrt koji možete koristiti tijekom cijele godine.

Kada uđete na ulazna vrata nekretnine, odvest ćete se izravno u prostrani i svijetli dnevni boravak koji je opremljen klima uređajem i stropnim ventilatorom. Dnevni boravak povezan je s blagovaonicom u koju se lako ulazi iz potpuno opremljene kuhinje. Kuhinja uključuje aparate, dosta ormarića, filter za vodu i električni bojler. S kuhinjskih vrata imate izravan pristup vrtu s prekrasnim pogledom na krajolik.

Do dvije spavaće sobe možete doći kroz lučni prolaz iz dnevnog boravka. Obje spavaće sobe mogu biti opremljene bračnim krevetom, imaju ugradbene ormare i stropne ventilatore. Glavna spavaća soba također je opremljena klima uređajem. Tu je potpuno popločana obiteljska kupaonica s kadom i tušem.

Zemljište od 350 m² uglavnom je šljunčano, što znači da se lako održava, a istovremeno nudi dovoljno prostora za postavljanje vlastitog privatnog bazena. Vila ima privatni solarij na krovu sa spektakularnim pogledom na okolne planine. Za pristup ovom solariju potrebno je dodati metalno stubište.

Sa strane imanja nalazi se asfaltirani prilaz na kojem je osiguran parking. Ispred vile nalazi se još jedan vrt koji je popločan i nudi dovoljno prostora za dodavanje lonaca i biljaka. Ispod imanja se nalazi opsežna zgrada koja se može dalje razvijati, pružajući velike mogućnosti za buduće preinake.

Nekretnina se nalazi u mirnom području u vrlo popularnom rezidencijalnom dijelu kompleksa Camposol Golf Development. Rezidencija ima dva trgovačka centra u kojima ćete pronaći razne lokalne pogodnosti.

Camposol je udaljen samo 15 minuta vožnje od prekrasnih plaža Sredozemnog mora i prekrasne luke Puerto de Mazarron. Međunarodna zračna luka Murcia (Corvera) udaljena je manje od 30 minuta vožnje, a Alicante je otprilike sat vremena vožnje.

Ova vila predstavlja izvrsnu priliku za one koji traže udoban i miran život uz mogućnost da svoj novi dom prilagode prema vlastitim zamislima. Ne ustručavajte se kontaktirati nas za više informacija ili da dogovorimo razgledavanje ove sjajne nekretnine u Camposolu, gdje možete uživati u suncu, opuštanju i kvalitetnom životu u prekrasnom okruženju.

Broj katova
1
Izgled
3+kk
Područje
350 m2
Zaplet
350 m2
Korisna površina
60 m2
Terasa
YES
Izgrađeno područje
60 m2
Parkiralište
YES
Podrum
YES
Posao
3 km
Liječnik
1 km
Kafić
3 km
Restoran
3 km
Bar
950 m
Škola/vrtić
7 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00