INVESTICIJSKO PUTOVANJE 12.7.2023. - 12.10.2023.

Obilasci nekretnina u Bugarskoj

Želite li ulagati u nekretnine u Bugarskoj, ali imate malo iskustva s tom zemljom? Imate pitanja i želite razgledati pitoresknu okolicu? Želite li provesti nekoliko dana u blizini čistog Crnog mora, a zatim u udobnosti vlastitog doma odlučiti je li ulaganje u nekretnine u Bugarskoj pravi izbor za vas? Zato vam nudimo jedinstvenu priliku da vidite nekretnine u Bugarskoj.

Važna informacija:

· Neobvezujući posjet koji će odgovoriti na Vaša pitanja.

· Vrijeme i trajanje vašeg boravka u Bugarskoj ovisi samo o vama. Tu smo za Vas 24/7. Sve potrebne usluge klijent si može osigurati po vlastitom nahođenju, samo prema dogovoru kod nas obavlja vlastite preglede.

· Obilasci s voditeljem tvrtke Tsvetomirom Zlatkovskim održat će se 07.12.2023 – 10.12.2023. Svoje sudjelovanje u ovom terminu možete prijaviti do 20.11.2023. Nakon registracije, imat ćete sastanak na kojem ćete vi i gospodin Zlatkovski razgovarati o vašim ciljevima i očekivanjima od nekretnine. Tada ćete platiti cijenu investicijskog putovanja. Zajedno ćemo odabrati nekretnine prije putovanja iz brojnih ponuda na našoj web stranici MY PROPERTY U MORE.CZ.

· Probni paket za Bugarsku uključuje: obilaske unaprijed odabranih apartmana prema vašem budžetu, 2 noćenja u Bugarskoj u našim apartmanima ili hotelu, transfer od zračne luke i natrag i druge dodatne usluge. Cijena po osobi od 6.900 CZK, cijena je fiksna.

· Pažnja! Unaprijed upozoravamo da ulaznice organizirate sami!

· Nekretninu možete odabrati i rezervirati na licu mjesta ili tek nakon povratka u miru i udobnosti svog doma nesmetano odlučiti je li kupnja vlastite nekretnine uz more prava stvar za vas.

· Napomena: Ovo je plaćeni obilazak apartmana s osobnim posrednikom. Ovo nije razgledavanje ili izlet. MY PROPERTY AT MORE.CZ samo je posrednik za kupnju nekretnina u Bugarskoj.

· U svakom trenutku možete rezervirati termin za BESPLATNE online izlete

 

Što vas čeka?


1 dan

· U zračnu luku ćete stići sami. (Sofija / Varna / Burgas).

· Ići ćemo zajedno u jedan od naših apartmana kojima upravljamo.

· Vi ostajete.

· Slobodan program (upoznavanje okolice).

 

2. dan


· Ujutro u 9:00 sati održat će se zajednički doručak.

· Ići ćemo u obilaske unaprijed odabranih apartmana.

· Pokazat ćemo vam pojedine dijelove plažne rivijere i objasniti razlike između njih, kako sa stajališta povrata investicije tako i sa stajališta vlastitog korištenja.

· U večernjim satima očekuje vas zajednička večera na kojoj se možete veseliti domaćoj gastronomiji koja je uistinu ukusna. Rezimirat ćemo stanove koje ste vidjeli.

3. dan


· Za zajedničkim doručkom, ponovit ćemo apartmane koje ste vidjeli prvog dana ili možemo nastaviti s obilaskom.

· Ukoliko će vam obilasci apartmana biti dovoljni, ovaj dan možete iskoristiti za upoznavanje ljepota grada ili se možete uputiti na jednodnevni izlet u čari Bugarske, bilo unajmljenim automobilom ili zahvaljujući uslugama lokalne turističke agencije.

4. dan


· Pokupit ćemo vas u mjestu vašeg smještaja i organizirati transfer do zračne luke.

 

Datum leta za obilazak s menadžerom


12.7.2023. - 12.10.2023

Ulaznice možete pronaći na sljedećem linku:

SKYSCANNER ULAZNICE ZA BUGARSKU

Prijava za investicijsko putovanje

Bugarska 23. 3. 2024 - 23. 3. 2025