Kuća s garažom, samo 350m od mora, Torrevieja Španjolska

Torrevieja , Španjolska – ID 12783
137,260 €
Područje 84 m2
Izgled 3+1
More 350 m
Stanje Gotovo

Ova šarmantna dvokatnica u nizu nudi savršenu ravnotežu udobnosti i mediteranskog stila. Smješten samo 350 metara od plaže Acequión, nudi vam mogućnost uživanja u morskom povjetarcu i suncu tijekom cijele godine.

Zahvaljujući jugoistočnoj orijentaciji, svaki dan počinje toplom sunčevom svjetlošću koja obasjava unutarnje i vanjske prostore. Kuća ima dvije terase, po jednu na svakom katu, koje pozivaju na opuštanje, uživanje i odmor.

Unutrašnjost kuće nudi dva vanjska prostora, kompletnu kupaonicu na gornjem katu i WC u prizemlju. Prostrana blagovaona i odvojena kuhinja. Ima i dvorište gdje možete roštiljati s prijateljima i obitelji.

Nekretnina posjeduje zatvoreni garažni prostor koji je podijeljen na garažu i ostavu, tako da možete sigurno parkirati svoj automobil i spremiti svoje stvari i stvari s plaže.

Bilo da tražite stalni boravak, odmor ili investiciju, ova nekretnina je jedinstvena prilika za život uz more u jednoj od najtraženijih destinacija na Costa Blanci.

Ne propustite ovu priliku da živite mediteranski san u Torrevieji! Kontaktirajte nas već danas da dogovorite pregled i otkrijte svoj novi dom uz more!

Mojenemovitostumore pruža kompletnu uslugu, od obrade dokumentacije, prijevoda, pravne podrške, prijenosa energije i naknadnog plaćanja operativnih pristojbi, do najma uključujući transfere iz zračne luke, prijavu i odjavu gostiju, čišćenje s pranjem i peglanjem posteljine. , oglašavanje na Bookingu i besplatno na web stranici tvrtke, upravljanje i redoviti pregledi nekretnine, vršimo adaptacije prema željama klijenata i naknadne ugradnje. Radimo sve što je našim klijentima potrebno nakon prijenosa vlasništva.

Broj katova
2
Izgled
3+1
Područje
84 m2
Zaplet
83 m2
Korisna površina
82 m2
Terasa
YES
Garaža
YES
Izgrađeno područje
75 m2

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00