Mezoneta s 4 sobe, Torrevieja, Španjolska

Torrevieja, Španjolska – ID 12803
147,260 €
Područje 114 m2
Izgled 4+kk
Pod 2/5
More 5 000 m
Stanje Gotovo

Dobrodošli u ovaj dvoetažni stan koji nudi ugodan životni prostor na dvije etaže. Smještena u mirnoj rezidencijalnoj ulici u blizini zelenila i bolnice, ova nekretnina je idealna za one koji traže mir i udobnost.

Ova mezoneta nudi obilje prostora i privatnosti za vas i vašu obitelj.

Stražnja terasa: uživajte u boravku i blagovanju na otvorenom na prostranoj stražnjoj terasi imanja, savršenoj za opuštanje ili zabavu.

Prednji trijem: Šarmantni prednji trijem dupleksa dodaje šarm objektu i pruža ugodno mjesto za uživanje u jutarnjoj kavi.

3 spavaće sobe: S tri spavaće sobe ima dovoljno prostora za sve.

3 kupaonice, uključujući jednu en-suite: Iskoristite tri kupaonice, uključujući udobnu vlastitu kupaonicu povezanu s glavnom spavaćom sobom za dodatnu udobnost i privatnost.

Tiha rezidencijalna ulica: Smješten u mirnoj rezidencijalnoj četvrti, ovaj dupleks nudi mirnu atmosferu koju možete nazvati domom.

Blizina zelenih površina: Uživajte u ljepoti prirode s okolnim zelenim površinama, idealnim za lagane šetnje ili aktivnosti na otvorenom.

Blizina bolnice: Blizina bolnice osigurava lak pristup zdravstvenim uslugama kada je to potrebno.

Ova mezoneta ukupne površine 114m2 nudi prostrane stambene prostore.

Svijetao stan zahvaljujući balkonima i prozorima: Uživajte u iznimnoj dnevnoj svjetlosti kroz balkone i prozore i stvorite toplu i ugodnu atmosferu.

Ne propustite priliku kupiti ovaj prekrasan mezonet na traženoj lokaciji. Kontaktirajte nas danas da zakažete pregled i učinite ovaj dupleks svojim novim domom.

Mojenemovitostumore pruža kompletnu uslugu, od obrade dokumentacije, prijevoda, pravne podrške, prijenosa energije i naknadnog plaćanja operativnih naknada, do najma uključujući transfere iz zračne luke, prijavu i odjavu gostiju, čišćenje s pranjem i peglanjem posteljinu, oglašavanje na Bookingu i besplatno na web stranici tvrtke, upravljanje i redovite preglede nekretnine, vršimo adaptacije prema željama klijenata i renoviranja. Radimo sve što je potrebno našim klijentima nakon prijenosa vlasništva.

Kat
2
Broj katova
5
Izgled
4+kk
Područje
114 m2
Korisna površina
100.32 m2
Terasa
YES
Balkon
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00